CAC 40 INDEX

6.712,87  EUR  -20.82  (-0.31%)
6.733,69
Vorige sluiting
6.712,87
Huidige koers
6.752,98
Open
-0,31%
Verschil
6.707,32
Laagste
6.752,98
Hoogste
Ask
0,00
Bid
0,00
Volume
58,586,045
Uitgegeven effecten
0
Beurskapitalisatie
0
Exchange
Laatste update
ISIN
RIC
Laatste update:

Europese beurzen sluiten overwegend hoger

(ABM FN-Dow Jones) De aandelenmarkten in Europa zijn maandag overwegend hoger ge√ęindigd. De Stoxx Europe 600 index won 0,1 procent op 472,21 punten. De Duitse DAX steeg 0,4 procent tot 15.599,23 punten, de Franse CAC 40 daalde 0,3 procent op 6.712,87 punten en de Britse FTSE 100 steeg 0,3 procent bij een slot van 7.222,82 punten.

"De mondiale beurzen blijven veerkrachtig en kalm in een periode die wordt gekenmerkt door veel productieproblemen, een aantrekkende inflatie en nieuwe bewijzen dat de steunmaatregelen afgebouwd zullen worden", zo stelden analisten van SEB.

Marktanalist Michael Hewson van CMC Markets merkte op dat bedrijven tot dusver de hogere prijzen kunnen doorbereken aan klanten, zonder dat zij een terugval zien in de verkoopcijfers. "Tegelijk hebben consumenten ook te kampen met een continu veranderend economisch klimaat."

Volgens Hewson zijn er veel zorgen over nieuwe coronabesmettingen wereldwijd. In China werden nieuwe reisrestricties doorgevoerd, terwijl Singapore opnieuw in een lockdown is, zo merkte de analist op. Ook in het Verenigd Koninkrijk worden de teugels volgens hem wat strakker aangetrokken om een nieuwe golf in te dammen.  

Op macro-economisch vlak was er maandag in Europa aandacht voor de Ifo-index die het Duitse ondernemersvertrouwen meet. Die daalde van 98,8 in september naar 97,7 in oktober. Er was een daling tot 98,0 verwacht. Economen van Commerzbank wezen erop dat de index voor de vierde maand op rij is gedaald en dat dit een waarschuwing is dat de Duitse economie in het vierde kwartaal aanzienlijk zal vertragen.

De euro/dollar noteerde rond het slot op 1,1616. Een vat WTI-olie werd een procent duurder en kostte 84,62 dollar.

Bedrijfsnieuws

Just Eat Takeaway.com moet zijn belang in het Amerikaanse Grubhub tegen het einde van 2021 verkopen of afsplitsen. Dit is de strekking van een brief die aandeelhouder Cat Rock maandag stuurde naar de Amsterdamse maaltijdbezorger. Het aandeel Just Eat Takeaway daalde 1,9 procent.

De verkoop van de genationaliseerde probleembank Banca Monte dei Paschi di Siena aan de Italiaanse grootbank UniCredit gaat niet door, omdat een prijsverschil van 2 miljard euro niet kon worden overbrugd. Het aandeel UniCredit leverde 1,7 procent in.

Novartis heeft in een Fase 3 studie met een potenti√ęle behandeling van longkanker niet het gewenste resultaat behaald. De studie, Canopy-1, liet geen statistische verbetering zien in overleving en ook geen signalen dat dankzij de behandeling de progressie van de ziekte werd afgeremd. Het aandeel leverde 0,7 procent in.

HSBC heeft in het derde kwartaal de nettowinst ruimschoots zien verdubbelen op jaarbasis en kondigde een grootschalig inkoopprogramma van eigen aandelen aan ter waarde van maximaal 2 miljard dollar. Het aandeel won in Londen 1,9 procent.

In Frankfurt gingen de autofabrikanten aan kop. BMW won 2,2 procent en Volkswagen en Porsche zelfs meer dan 4 procent. En in Parijs deed sectorgenoot Stellantis het goed met een plus van 3,8 procent. Toch was de koploper in Parijs ArcelorMittal met een koerswinst van 4,6 procent.

In Londen deden de mijnbouwers het ook goed, met bijvoorbeeld 2,8 procent winst voor BHP en 3,0 procent voor Antofagasta.  

Tussenstanden Wall Street

Rond het slot in Europa noteerden de Amerikaanse beurzen in het groen. De S&P 500 won 0,3 procent.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door Marleen Groen

Vastned Retail Belgium wordt winstgevend

(ABM FN) Vastned Retail Belgium werd in het derde kwartaal van 2021 winstgevend, en stelde de outlook iets opwaarts bij. Dit bleek maandag uit de cijfers van het vastgoedbedrijf uit Antwerpen.

De huurinkomsten daalden in het derde kwartaal op jaarbasis van 12,8 naar 12,5 miljoen euro. Het vastgoedbedrijf heeft 97,8 procent van de huren in het derde kwartaal ge√Įnd.

De bezettingsgraad steeg met 2,2 procent ten opzichte van eind 2020 tot 98,4 procent.

Netto boekte Vastned Retail Belgium een winst van 1,7 miljoen euro, tegen een verlies van meer dan 8 miljoen euro.

Het EPRA resultaat kwam op 1,94 euro per aandeel uit, tegenover 1,79 euro een jaar geleden.

Outlook

Het vastgoedbedrijf scherpte de outlook voor het hele boekjaar iets aan. Het EPRA resultaat zal naar verwachting tussen 2,45 en 2,50 euro per aandeel uitkomen. Dat was bij de halfjaarcijfers nog 2,40 tot 2,50 euro.

Vastned Retail Belgium wil zich in 2021 voornamelijk richten op de tijdige inning van de huurgelden, en het behouden van een goede bezettingsgraad, aldus het bedrijf.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door ABM Financial News

Aedifica koopt Britse woonzorgcentrum

(ABM FN) Aedifica heeft een woonzorgcentrum in het Britse Shrewsburry gekocht. Dit kondigde de vastgoedinvesteerder maandagavond aan. 

Het woonzorgcentrum heeft capaciteit voor 81 bewoners en werd voor ongeveer 11,5 miljoen Britse pond gekocht door Aedifica. 

De zorgvastgoedbelegger schat het initieel nettohuurrendement op ongeveer 6,5 procent. 

"Dankzij deze transactie breiden we onze samenwerking met Bondcare, een gevestigde uitbater van woonzorgcentra verder uit", voegde CEO Stefaan Gielens toe. 

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door ABM Financial News

Brussel sluit licht hoger

(ABM FN) De Brusselse beurs is de week voorzichtig begonnen en eindigde de handelsdag licht in het groen.

De Bel20 sloot maandag 0,1 procent hoger op 4.219,63 punten. 

Beleggers zetten zich al schrap voor een stroom aan resultaten van in Brussel genoteerde bedrijven, met als zwaartepunt donderdag, als onder meer AB InBev en Solvay hun kwartaalresultaten presenteren. In de VS zullen de grote techbedrijven deze week in de schijnwerpers staan.

Tot dusver lag de nadruk op de VS, waar 86 procent van de bedrijven die resultaten hebben gerapporteerd, de verwachtingen van analisten hebben overtroffen, aldus hoofdeconoom Luc Aben van Van Lanschot Kempen.

‚ÄúDe moeilijke beursmaand september is al bijna een verre herinnering na de degelijke resultaten die bedrijven de afgelopen weken hebben gepubliceerd‚ÄĚ, legde de econoom uit.¬†

Zo meldden Amerikaanse bedrijven een gemiddelde winststijging van 40 procent ten opzichte van het derde kwartaal van 2020. In Europa presteerde 68 procent van de bedrijven beter dan verwacht, vulde Aben aan.

De econoom wijst er echter ook op dat de verwachtingen noch in de VS, noch in Europa erg hoog waren. ‚Äú Logisch dus dat de kwartaalcijfers positief verrassen. Maar alsnog zijn beleggers er blij mee‚ÄĚ, zag Aben. ¬†

Op macroniveau is donderdag een belangrijke dag, wanneer de Europese Centrale Bank met een nieuw rentebesluit komt. 

De markt gaat ervan uit dat de ECB de rente veel sneller zal verhogen dan de centrale bank zelf aangeeft. Volgens Stefan Koopman, analist bij Rabobank, verwacht de markt inmiddels een renteverhoging in december 2022, terwijl de ECB zelf heeft aangegeven dat er zeker geen renteverhoging komt voor 2024.

In Belgi√ę is het ondernemersvertrouwen in oktober gestabiliseerd.¬†

De euro/dollar stond maandag onder lichte druk. Het valutapaar handelde bij het sluiten van de Europese markten op 1,1616. 

Stijgers en dalers

In de hoofdindex trok Aperam de kop met een koersstijging van 3,4 procent, terwijl Aedifica 1,8 procent inleverde. 

Degroof Petercam verlaagde het koersdoel voor AB InBev van 72,00 naar 68,00 euro, bij een ongewijzigd koopadvies. De zakenbank verwacht een zwak kwartaalrapport donderdag van de bierreus. Wel zal AB InBev de verwachtingen voor het boekjaar handhaven, aldus Degroof. De impact van de hogere grondstoffen zal volgens de bank pas echt in 2022 voelbaar zijn. Het aandeel AB InBev steeg desondanks 0,6 procent. 

Op de tweede lijn stegen Bekaert en D’Ieteren respectievelijk 3,1 en 2,3 procent. 

Euronav wist een koersdoelverhoging van KBC Securities niet om te zetten in koerswinst. Het aandeel daalde 0,3 procent. Het koersdoel werd door KBC verhoogd van 10,20 naar 11,00 euro, bij een ongewijzigd koopadvies. De tankersector maakt zich volgens het beurshuis op voor een laat COVID-19-herstel nu de wereldeconomie aantrekt. Hoewel er nog veel onzekerheid is, denkt KBC dat in 2022 de vrachttarieven veel hoger zullen liggen dan in 2021.

Exmar deed het na een koersdoelverhoging door Kepler Cheuvreux beduidend beter met een koerswinst van 5,5 procent. Daarmee was Exmar evenwel niet de koploper in de Bel Small, dat was Nyxoah met een stijging van 6,3 procent. Nyrstar daalde 6,6 procent.

Wall Street

Bij het sluiten van de Europese markten noteerden de Amerikaanse indexen in het groen.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door ABM Financial News

Beursagenda: Belgische bedrijven

(ABM FN) Hieronder volgen de belangrijkste items op de financi√ęle agenda voor Belgi√ę tot en met dinsdag 02 november 2021

Maandag 25 OKTOBER 2021

17:40 Vastned Retail Belgium - Cijfers derde kwartaal

DINSDAG 26 OKTOBER 2021

- Geen agendapunten

WOENSDAG 27 OKTOBER 2021

07:00 Melexis - Cijfers derde kwartaal
17:40 Cofinimmo - Cijfers derde kwartaal

DONDERDAG 28 OKTOBER 2021

07:00 AB InBev - Cijfers derde kwartaal
07:00 Kinepolis - Cijfers derde kwartaal
07:00 Ontex - Cijfers derde kwartaal
07:00 Solvay - Cijfers derde kwartaal
07:00 Telenet - Cijfers derde kwartaal
07:00 Argen-x - Cijfers derde kwartaal
17:45 Quest for Growth - Cijfers derde kwartaal
18:00 Exmar - Cijfers derde kwartaal

VRIJDAG 29 OKTOBER 2021

07:00 Balta - Cijfers derde kwartaal
07:00 Montea - Cijfers derde kwartaal
07:00 Proximus - Cijfers derde kwartaal
07:00 Recticel - Cijfers derde kwartaal

MAANDAG 01 NOVEMBER 2021

- Geen agendapunten

DINSDAG 02 NOVEMBER 2021

- Geen agendapunten

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door ABM Financial News

Video: hoge inflatie nog geen punt van zorg

(ABM FN-Dow Jones) Nu de inflatie boven de 3 procent ligt in de VS, het VK en de eurozone, is wat er vanaf nu met de inflatie gebeurt, een punt van zorg voor beleggers, centrale banken en bedrijven. Belangrijk is dat de verkopen op peil blijven, aldus beleggingsstrateeg Vincent Juvyns van JPMorgan Asset Management in een videogesprek met ABM Financial News.

"De inflatie is het gevolg van aanbodtekorten, die wellicht niet op korte termijn afnemen, in combinatie met een snel herstel van de vraag. Een matig hogere inflatie zou echter geen probleem moeten zijn zolang de vraag gezond blijft", aldus Juvyns.

Tot nu toe zijn consumenten volgens de strateeg ook bestand gebleken tegen prijsstijgingen: stijgende lonen en tijdens de pandemie opgebouwde spaartegoeden hebben eraan bijgedragen dat de consumentenuitgaven solide zijn gebleven. 

Een groeiend aantal kleine Amerikaanse bedrijven ziet de inflatie evenwel als een probleem, maar in tegenstelling tot de periode voorafgaand aan de recessie van 2008 is de omzet van bedrijven op dit moment geen punt van zorg. "Zolang de verkopen gezond blijven, is een beetje inflatie meestal een goede zaak voor de bedrijfswinsten."

Klik hier voor: hoge inflatie nog geen punt van zorg

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door Redactie ABM Financial News

Beursblik: Melexis haalt eigen outlook

(ABM FN) Melexis heeft in het derde kwartaal de eigen verwachtingen weten te halen. Dit verwacht analist Marc Hesselink van ING maandag.

ING voorziet voor het derde kwartaal een omzet van 162 miljoen euro, met een EBIT van 37 miljoen euro en een nettoresultaat van 31 miljoen euro. Daarmee zegt ING in lijn te zitten met de analistenconsensus.

Melexis zelf rekent op een omzet van 158 tot 163 miljoen euro in het derde kwartaal.

‚ÄúDe eindmarkten van Melexis zijn zeer sterk, nu de toeleveringsketen voor de automobielindustrie zich opnieuw aan het bevoorraden is‚ÄĚ, meent Hesselink.¬†

De grote vraag volgens de analist is in welke mate de vraag structureel is, aangezien de autoproductie onder druk staat door een tekort aan onderdelen. 

Hesselink verwacht dat de vraag sterk zal blijven, tenminste tot het einde van 2021. 

Outlook 

Voor het vierde kwartaal mikken de analisten gemiddeld op een omzet van 163 miljoen euro, een EBIT van 35 miljoen euro. De EBIT-marge zal op 21,6 procent uitkomen. 

Voor heel 2021 rekent de consensus op 640 miljoen euro aan omzet en een EBIT-marge van 22,2 procent.

Voor dit jaar verwacht de chipbakker zelf dat de omzet met 24 tot 27 procent zal groeien tot gemiddelde 637 miljoen euro, met een brutomarge rond 42 procent en een EBIT-marge van circa 22 procent, uitgaande van een euro/dollar koers van 1,18.

ING hanteert een Houden advies voor Melexis met een koersdoel van 100,00 euro. 

Melexis komt woensdagochtend voorbeurs met cijfers.

Het aandeel Melexis steeg maandag 0,6 procent naar 96,05 euro.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door ABM Financial News

IBA versterkt samenwerking met Universiteit van Pennsylvania

(ABM FN) Ion Beam Applications gaat nog nauwer samenwerken met de University of Pennsylvania, nu om de ConformalFLASH therapie verder te ontwikkelen. Dit liet de protontherapiespecialist maandagmiddag weten zonder financi√ęle details te vermelden.

ConformalFLASH is een nieuwe methode waarbij FLASH-radiotherapie met ultrahoge doses en de unieke Bragg-piek eigenschappen van protonen worden gecombineerd.

IBA spreekt van een nieuwe mijlpaal in de langdurige samenwerking tussen het bedrijf en de universiteit. 

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door ABM Financial News

Wall Street op koers voor hogere opening

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen gaan maandag een hogere opening tegemoet, in afwachting van resultaten van grote technologiebedrijven.

Futures op de toonaangevende S&P 500 index noteren een half uur voor opening tot 0,2 procent in het groen. Technologie-index Nasdaq lijkt 0,3 procent hoger te gaan openen.

Facebook zal maandag nabeurs zijn kwartaalcijfers publiceren. Microsoft en Twitter staan voor dinsdag op het programma, evenals Alphabet, het moederbedrijf van Google.  Apple en Amazon.com volgen later deze week.

Sterke winsten voor banken, makers van consumentenartikelen en fabrikanten hebben de aandelenkoersen de afgelopen week laten stijgen en de zorgen bij beleggers gesust dat hogere inflatie en arbeidstekorten de winst zouden kunnen eroderen.

"Eén van de meer opmerkelijke conclusies van het kwartaalcijferseizoen tot nu toe is het vermogen van bedrijven om de prijsverhogingen grotendeels door te berekenen aan de klanten, zonder dat de omzet hierdoor daalt", zei Michael Hewson van CMC Markets.

Social mediabedrijf Snap stelde vorige week wel teleur met de kwartaalcijfers, waarschuwend voor strengere privacy-regels van Apple, waardoor de advertentie-inkomsten waarschijnlijk zullen dalen. Dit zou een "kanarie in de kolenmijn" kunnen zijn voor de rest van de technologiesector, zei Hewson. Als meer techreuzen somber blijken in hun vooruitblik, kan de stemming snel verzuren, denkt de marktanalist.

Cruciaal is hoe centrale banken zullen reageren op de stijgende prijzen. Handelaren in Britse staatsleningen lijken te denken dat de Bank of England de rente al in november kan verhogen. Ook de marktverwachting voor een renteverhoging van de Europese Centrale Bank is fors dichterbij gekomen, en beleggers wachten daarom op de woorden van ECB-voorzitter Christine Lagarde later deze week. Ook de Bank of Japan vergadert deze week over het monetaire beleid.

Fonsbeheerders volgen intussen ook de onderhandelingen in het Amerikaanse Congres over het grote pakket beleidsmaatregelen voor sociale uitgaven en investeringen in infrastructuur van president Joe Biden.

De Chicago Fed National Activity Index daalde naar een stand van 0,13 negatief in september, van 0,05 positief in augustus. Een positieve indexstand duidt op een groei die boven het historisch gemiddelde ligt. Is de index negatief, dan impliceert dit een groei onder de trend. 

De olieprijs steeg maandag verder. Een december-future West Texas Intermediate steeg 1,4 procent tot 84,92 dollar. Brent-olie voor januari werd 1,0 procent duurder op 85,51 dollar.  

De euro/dollar daalde en noteerde op 1,1595. Bij het sluiten van de Amerikaanse beurzen op vrijdag stond er nog 1,1643 op de borden.

Bedrijfsnieuws

Facebook zal naar verwachting minder omzetgroei melden, maar toch nog altijd een recordomzet. De privacyregels van Apple zullen waarschijnlijk de inkomsten uit digitale reclame onder druk hebben gezet. Facebook publiceert de resultaten vanavond nabeurs. Het aandeel lijkt 0,7 procent lager te gaan openen.

HSBC wil voor 2 miljard dollar aandelen inkopen, meldde de Brits-Aziatische bankreus, die een recordwinst bekendmaakte over het derde kwartaal.

PayPal wil het social mediaplatform Pinterest niet overnemen. Dat stelde het betaalbedrijf na geruchten. Het aandeel Pinterest lijkt meer dan 12 procent lager te gaan openen. Het aandeel PayPal stond in de handel voorbeurs 5 procent hoger.

Panasonic heeft voor eerst een grotere lithiumbatterij laten zien, die het bedrijf wil leveren aan autofabrikant Tesla.

Autoverhuurbedrijf Hertz heeft 100.000 Tesla's besteld en wil geheel elektrisch worden, meldde persbureau Bloomberg. Het aandeel Tesla koerst op een openingswinst van 4,4 procent af.

Kimberley-Clark verlaagde zijn outlook na gemengde resultaten in het derde kwartaal. "Onze resultaten werden geraakt door de aanzienlijke inflatie en de verstoringen in de aanvoerketen, waardoor onze kosten harder stegen dan we hadden verwacht", aldus CEO Mike Hsu in een toelichting op de cijfers. Het aandeel opent vermoedelijk ruim 3 procent lager.

Slotstanden

 De Amerikaanse beurzen sloten vrijdag licht lager. De toonaangevende S&P 500 index daalde 0,1 procent tot 4.544,90 punten, de Dow Jones index won 0,2 procent op 35.677,02 punten en de Nasdaq sloot 0,8 procent lager op 15.090,20 punten.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door archie

Vertrouwen Belgische ondernemers stabiliseert

(ABM FN) Het vertrouwen onder Belgische ondernemers is in oktober gestabiliseerd. Dit bleek maandag uit de cijfers van de Nationale Bank van Belgi√ę.¬†

De index kwam op 4,0 uit in oktober, net zoals in september. 

‚ÄúAchter de stabilisering van de barometer gaan tegengestelde ontwikkelingen naargelang van de bedrijfstak schuil: in de diensten aan ondernemingen wordt een verbetering geconstateerd, terwijl het vertrouwen in de andere bedrijfstakken afneemt‚ÄĚ, aldus de nationale bank.¬†

De algemene synthetische curve, die de onderliggende conjunctuurtrend weergeeft, daalt volgens de NBB voor het eerst sinds mei 2020, toen deze het laagste punt sinds het begin van de coronacrisis bereikte.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

door ABM Financial News
Lees meer...
Markten
BEL20