Kwaad bloed tussen Open Vld en MR bedreigt werking Vivaldi: “Dit gaat elk verder compromis toch heel moeilijk maken want Bouchez is razend”, en “dit kan boemerang voor premier worden”

De overstap van Alexia Bertrand van MR naar Open Vld doet een bom barsten tussen beide liberale partijen, die al veel langer tikte. De analyse bij Open Vld, dat Georges-Louis Bouchez (MR) wel Vivaldi maakte, maar daarna systematisch zichzelf onbetrouwbaar heeft getoond, en deloyaal is naar de regering en premier toe, dateert niet van dit weekend. Meer nog: de frustratie met Bouchez werd steeds groter, en gedeeld door een pak volk rond Vivaldi, ook binnen de MR. "Neem een nummertje en ga in de r

Dit premium artikel is exclusief voor abonnees
Abonneer je nu op Business AM!
Denk jij vooruit, aan de toekomst van morgen? Business AM is jouw leidraad doorheen verandering. Hol niet achter de feiten aan en maak deel uit van Vlaanderens snelst groeiende business website.
Al abonnee? Log in en krijg toegang tot alle premium artikels.
Meer premium artikelen
Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.