De sommelier is dood, viva de sommelier!

Wijnexpert Frank Van der Auwera laat z'n, eigengereide, licht schijnen over de wijnactualiteit

In een aantal, vooral Angelsaksische en Amerikaanse, columns wordt bijna letterlijk de sommelier begraven. Een horecavak dat door COVID en de daaraan gekoppelde lockdowns, plus vooral de soms gigantische omzetverliezen, volgens deze analisten nu alleen nog palliatieve zorgen vereist. Maar is het ook bij ons werkelijk zo dramatisch gesteld met de stiel van professionele flessensouffleur? Is het v

Dit premium artikel is exclusief voor abonnees
Abonneer je nu op Business AM!
Denk jij vooruit, aan de toekomst van morgen? Business AM is jouw leidraad doorheen verandering. Hol niet achter de feiten aan en maak deel uit van Vlaanderens snelst groeiende business website.
Al abonnee? Log in en krijg toegang tot alle premium artikels.
Meer premium artikelen
Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.