Waar kan je snel geld lenen?

Als je geld leent bij de bank komt er meestal een lange procedure aan te pas. Maar soms kan je te maken krijgen met onvoorziene omstandigheden en heb je hier helemaal geen tijd voor. Je wilt het geld zo snel mogelijk op je rekening. Waar kan dat het best?  

AanbiederMin leningMax leningGratis vrijblijvende simulatie (tip)
€ 1200€ 75.000Simulatie maken
€ 500€ 10.001Simulatie maken
€500,01€ 25.000Simulatie maken
€5001€50.000 Simulatie maken
€1250€50.000Simulatie maken

Let op: geld lenen kost ook geld!

De snelste manier om geld op je rekening te krijgen is online. Je moet helemaal de deur niet uit en je kan je lening gewoon in je luie zetel aanvragen. Het enige wat je hoeft te doen is doorgeven wie je bent, wat je inkomen is, naar welk bedrag je op zoek bent en of je nog andere leningen hebt lopen. Zorg dus dat je deze gegevens zeker al bij de hand hebt, zodat de procedure nog sneller afgehandeld kan worden.  

Snel online lenen kan je doen bij kredietverstrekkers. Dit zijn geen banken, maar organisaties die gespecialiseerd zijn in leningen. Voorbeelden hiervan zijn Cofidis of Cetelem. Eens je een krediet aangevraagd hebt, zal de kredietverstrekker je financieel beoordelen door je gegevens op te vragen bij de Nationale Bank. Als alles in orde is, kan je snel geld lenen.

Daarnaast kan je online zeer gemakkelijk kredieten met elkaar vergelijken en kan je met de aangeboden simulaties je lening berekenen. Zo kan je ontdekken waar je het voordeligst kan lenen en of het financieel haalbaar is.

De minilening

Wil je binnen de 24 uur een kleiner bedrag (maximum 750 euro) op je rekening? Dan kan je gebruikmaken van de minilening of ook wel het flitskrediet genoemd. Hiervoor kan je eveneens bij de online kredietverstrekkers terecht. Je moet het bedrag in dit geval wel redelijk snel terugbetalen, meestal krijg je hiervoor tussen de 14 en 30 dagen. Je zal dus alles in één keer moeten terugbetalen.  

Bij een minilening zijn de voorwaarden beperkt. Er wordt enkel gekeken of je een vast inkomen hebt dat voldoende hoog is. Er wordt niet altijd rekening gehouden met een notering op de zwarte lijst. De reden hiervoor is dat het risico niet zo groot is. Het is een beperkt budget in een korte periode.

Wil je snel geld lenen? Begin dan als de bliksem aan je online zoektocht.

AanbiederMin leningMax leningGratis vrijblijvende simulatie (tip)
€ 1200€ 75.000Simulatie maken
€ 500€ 10.001Simulatie maken
€500,01€ 25.000Simulatie maken
€5001€50.000 Simulatie maken
€1250€50.000Simulatie maken

Let op: geld lenen kost ook geld!

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20