Vroegboekseizoen van start voor zomer 2023 na twee coronajaren

Geschreven met branded content van Vakantiedeals.be

De winter komt eraan en dan is traditioneel het moment dat reisaanbieders en touroperators starten met het aanbieden van vroegboekkortingen voor de volgende zomer. Dat was zeker het geval tot 2019. Maar toen kwam corona en alles veranderde voor de reissector. 

Plots durfde niemand nog 6 maanden van tevoren een vakantie boeken, ondanks de toch vaak royale kortingen. Iedereen greep toen naar last minutes, van zodra we terug konden reizen.

Maar nu het corona-tijdperk (gelukkig) ten einde is, zijn de vroegboekvoordelen er terug. Ben je van plan om in 2023 een vliegvakantie te boeken, kan je nu honderden euro’s besparen door nu te boeken. En dat met alle flexibiliteit en garantie moest het toch fout gaan.

TUI, Sunweb, Corendon,… allemaal gaan ze de toekomst met vertrouwen tegemoet en bieden ze hun klanten een mooi aanbod en spectaculaire kortingen.

De reisvergelijker en deal-site Vakantiedeals.be heeft dit goed begrepen en helpt de vakantieliefhebber om deze keuze te maken. Of je nu kiest voor een skivakantie in de krokus-en paasvakantie, de winterzon wil gaan opzoeken op de Canarische Eilanden of een verblijf op een Grieks eiland wil boeken voor volgende zomer, nu kan je opteren voor zekerheid en een lage prijs.

Vroegboeken of last minutes?

Deze keuze tussen deze twee momenten van boeken is moeilijk, maar is ook gemakkelijk. Als je flexibel bent, zijn last minutes zeker een goede optie. Wil je echter reizen tijdens de schoolvakanties of wil je een familiekamer, dan is vroeg boeken zeker de beste keuze.

De gouden tip?

Kijk zeker ook eens over de grens: ook TUI Nederland geeft grote kortingen voor hun zonvakanties voor 2023. Als de schoolvakanties niet overlappen tussen Nederland en België, kan dat vaak honderden euro’s besparen!

Over Vakantiedeals.be

Vakantiedeals.be is een reiswebsite waar je het aanbod van verschillende touroperatoren kan vergelijken en deals kan terugvinden. De site werd opgericht door Jurgen De Vos in 2011 toen hij terug in België kwam wonen na 8 jaar in de Londen gewoond te hebben. Intussen ontvangen meer dan 145,000 Vlamingen de vakantiedeals  van de gelijknamige website.

Meer