Jouw eigen hotelvastgoed in Spanje: zo pak je dat aan

Om te investeren in vastgoed kan je het in je eigen buurt gaan zoeken, maar zoek het gerust ook wat verder. In Spanje kan je bijvoorbeeld nu je geld laten renderen met de aankoop van een of meerdere nieuwbouwappartementen aan de Costa de la Luz in het Spaanse Andalusië.

Het gloednieuwe Dunas de Barbate Resort telt 163 nieuwbouwappartementen en penthouses, sommige met frontaal of lateraal zeezicht, andere met zicht op het zwembad. Allemaal zijn ze modern afgewerkt en van alle comfort voorzien met een eigen keuken, ruime badkamer met douche en zonnig privéterras. Het resort combineer luxe met een mooi rendement voor jouw investering.

In je appartement geniet je van je privacy en rust, terwijl je toch gebruik kan maken van alle gemak en service die je verwacht van een hotel. Van catering tot verschillende diensten en voorzieningen, aan alles wordt gedacht. De professionele hoteluitbater Hotel Group BeCordial zorgt namelijk voor de uitbating, het onderhoud en de verhuur van de verschillende appartementen en het hotel. Jij hoeft zelf dus niet op zoek te gaan naar huurders of in te staan voor de praktische zaken van je investeringsvastgoed. Jouw investering verloopt dus ook zonder zorgen!

Costa de la Luz
De locatie van een hotel is altijd van cruciaal belang voor de opbrengsten en dat is meteen een van de grote troeven van het Dunas de Barbate Resort. Het resort ligt aan het strand van Costa de la Luz en bevindt zich in de buurt van het gezellige vissersstadje Barbate. Hier vind je een perfecte balans tussen natuur, architectuur en stranden zoals Playa Del Carmen, Playa de Barbate en Carmen Beach. Vanaf de luchthaven Jerez de la Frontera sta je op ongeveer 30 minuutjes aan jouw vakantieverblijf. Ook de hoofdstad van de provincie Cádiz is een verborgen toeristische parel die een bezoek meer dan waard is en in de streek valt heel veel te ontdekken. In de hele regio van Andalusië maak je kennis met flamenco, de typisch Spaanse tapaskeuken en de stierengevechten.

Natuurlijk wil je ook weten hoe zo’n investering in hotelvastgoed precies in zijn werk gaat. Dankzij de combinatie van inflatiebestendige huurinkomsten, een lage investeringsdrempel en een volledige ontzorging, wint hotelvastgoed steeds meer aan populariteit voor investeerders. Bij een investering in hotelvastgoed ben jij volle eigenaar via notariële akte, dus geen erfpacht, en ontvang je een huuropbrengst van minimaal 4 procent gedurende vijf jaar. Investeren in Dunas de Barbate kan bovendien al vanaf 175.000 euro en je kan zelf minimaal 4 weken tot onbeperkt genieten van jouw buitenverblijf in het zonnige Spanje. Het is daarom een unieke kans om jouw geld te laten opbrengen en ook zelf te genieten van een ontspannende vakantie aan de Spaanse kust.

Benieuwd naar de details van jouw toekomstige vakantieverblijf aan de Costa de la Luz? Vraag snel meer informatie aan via de brochure van het Dunas de Barbate Resort. Wie weet lig jij volgende zomer al aan het strand van het gezellige Barbate in Andalusië.

Meer