Buitenverblijven aan de kust zijn nu extra aantrekkelijk

Een appartementje aan zee is voor tal van Belgen een vanzelfsprekende investering in vastgoed. Als de prijzen stijgen en beleggingen onzeker worden, kiezen we voor veiligheid en dus voor vastgoed. Dat kan op verschillende manieren, maar had je al eens aan een hotelkamer als investering gedacht? We leggen je alles uit.

Bij mooi weer trekken we met z’n allen richting de Belgische kust en vele Belgen verhuren een tweede verblijf als ze er zelf geen gebruik van maken. Maar daar komen ook heel wat praktische zaken bij kijken. Van onderhoud, herstellingen, schoonmaak en administratie tot het aantrekken van huurders en alle administratie, je hebt er wat werk aan. Nu kan het echter ook anders, door te investeren in een luxueuze hotelkamer aan de kust.

Het Dunehotel is een gloednieuw ecohotel in het uitgestrekte duinengebied van Nieuwpoort-Bad, aan het nieuw aan te leggen Nieuwlandplein. Aan de achterzijde kijkt het hotel uit op de open Dunnepanne, een oase van natuur. Hier vinden de gasten alles wat ze nodig hebben voor een rustig verblijf aan de kust. Al voor 175.000 euro kan jij eigenaar worden van een van de 88 luxesuites van het Dunehotel. Er zijn verschillende types hotelkamers beschikbaar, steeds met een luxueuze afwerking en alle comfort. Daarnaast is er een gezellige lobby en 33 ondergrondse garages met maar liefst 33 laadpalen voor elektrische wagens en fietsen. Dankzij de vergaderzalen en zakelijke oplossingen is het hotel ook geschikt voor het organiseren van events of seminaries met overnachting. Zo trek je het hele jaar door een ruim publiek aan.

Populaire badplaats voor toeristen
Nieuwpoort-Bad is al jarenlang een van de meest populaire badplaatsen voor een dagje aan zee of een weekendje weg aan de kust. Met zijn geschiedenis en indrukwekkende architectuur heeft de stad heel wat charme. Bovendien zijn er tal van fiets- en wandelgebieden in de buurt, net zoals terrasjes, restaurants en de grootste jachthaven van West-Europa. Het hotel ligt op de perfecte locatie op amper 150 meter van het strand. Daardoor ben je zeker van een hoog verhuurpercentage en dus een goed rendement. Je ontvangt een netto-opbrengst van minimaal 3,25 procent per jaar, gegarandeerd voor dertig jaar. Je wordt daarbij 100 procent eigenaar van jouw hotelsuite via notariële akte, dus geen vorm van erfpacht.

Het grote voordeel van een investering in hotelvastgoed is dat je zelf niets hoeft te doen. Een professionele partner zorgt namelijk voor de uitbating, het onderhoud en de verhuur. Jouw hotelsuite is dus altijd in goede handen en geniet de beste zorgen. Twee keer per jaar kan je bovendien vijf dagen zelf in het hotel logeren en genieten van alles wat het Dunehotel te bieden heeft.

Benieuwd naar de details van jouw toekomstige buitenverblijf aan de Belgische kust? Vraag snel meer informatie aan via de brochure van het Dunehotel. Maak kennis met de wereld van hotelvastgoed en ontdek de vele voordelen die deze vorm van zorgeloos investeren in vastgoed met zich meebrengt.

Meer