Je eigen hotelkamer op 150m van het strand? Kies voor een zorgeloze opbrengsteigendom met eigen gebruik!

Ook in België kan je als particulier investeren in hotelkamers. Het is een toegankelijke manier om te investeren in vastgoed zonder zelf in te staan voor praktische zaken. We leggen je uit hoe jij zorgeloos kan kiezen voor vastgoed met het ibis Styles Hotel in Bredene

Je geld in vastgoed investeren, is nog steeds de beste manier om het te laten renderen. Maar vaak komen er heel wat praktische zorgen bij kijken, van onderhoud tot schadegevallen en het steeds opnieuw zoeken naar geschikte huurders. Een andere mogelijk is de aankoop van een hotelkamer binnen een hotel. Dat is een uitstekende manier om je geld te laten renderen zonder de bijbehorende kopzorgen.

Wie wil investeren in de aankoop van een of meerdere hotelsuites, wordt namelijk ook mede-eigenaar van het hotel in kwestie. Je krijgt daarbij een deel van de opbrengst van het volledige hotel, dus niet enkel van de verhuur van jouw kamer, maar ook van de bar of het restaurant. Zo ben je zeker van je rendement, ook als jouw hotelsuite minder vaak verhuurd wordt dan de rest.

Ibis Styles Hotel in Bredene
Net zoals bij klassiek vastgoed, word je eigenaar van je hotelkamer via een notariële akte. Als eigenaar heb je bovendien het recht om zelf te overnachten in jouw hotelkamer, tot 45 nachten per jaar. Zo kan jij volledig zonder zorgen genieten van een jaarlijkse vakantie aan zee of meerdere weekendjes weg aan de Belgische kust. In tegenstelling tot een klassiek appartement aan de kust, heb je bij jouw hotelkamer geen zorgen. Je hoeft niet in te staan voor de schoonmaak, je kan gebruikmaken van alle hotelvoorzieningen en je hebt geen gedoe met sleutels. Dat maakt een hotelkamer de ideale opbrengsteigendom voor wie geen praktische zorgen wil, maar ook zelf graag geniet van zijn buitenverblijf.

Een gloednieuw project waarbij hotelkamers als investering worden verkocht, is het ibis Styles Hotel in Bredene. Op de voormalige site van het Europa-hotel plant Bouwgroep Versluys 81 appartementen en projectontwikkelaar Alysee een gloednieuw hotel met 80 kamers. Op basis van de resultaten van het voormalige Europa-hotel, is het een toplocatie voor zowel toerisme als zakelijke klanten. Het hotel ligt op 150 meter van het strand, met zicht op de duinen, de perfecte locatie tijdens het hoogseizoen. De haven van Oostende is vlakbij, met haar bloeiende en toekomstgerichte markt voor hernieuwbare energie. Niet alleen toeristen, maar zeker ook de verschillende zakelijke contacten en het havenpersoneel vormen een potentieel klantenbestand. Verder ligt het Staf Versluyscentrum rechtover het hotel, waar congressen en evenementen georganiseerd worden. Ook hun gasten hebben regelmatig een slaapplaats nodig.

Zorgeloos investeren
Als investeerder heb je het grote voordeel dat je je niet hoeft bezig te houden met de uitbating van het hotel. Daarvoor kan je rekenen op de professionele kennis en ervaring van de exploitant die werkt onder franchise van wereldspeler Accor. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over schade, wanbetalers of onderhoud van de kamer. Die taken neemt je verhuurpartner met plezier over. Investeren in een hotelsuite heeft een zorgeloos karakter en is daarom een goed alternatief voor klassiek vastgoed. Je kan al een suite aankopen vanaf 198.500 euro en je investering is bovendien niet gevoelig voor inflatie, want de verhuurprijzen van de kamers stijgen mee.

Interesse in een investering zonder zorgen waarbij je zelf ook nog eens maximaal kan genieten van jouw buitenverblijf? Vraag dan nu snel de gratis brochure aan van projectontwikkelaar Alysee over het ibis Styles Hotel in Bredene.

Meer