Op zoek naar een exotische investering? Kies voor een investering in Kaapverdië

Wie op zoek is naar een interessante vastgoedinvestering met net dat tikkeltje meer, moet momenteel in Kaapverdië zijn. Op het eiland Sal kan je investeren in luxueuze hotelsuites, appartementen en vakantiehuizen in Serena Bay.

Kaapverdië is een eilandengroep in de Atlantische Oceaan, een ideale vakantiebestemming in elk seizoen. De eilanden genieten tot 350 dagen per jaar van de zon met een gemiddelde temperatuur van 25 tot 30 graden Celcius. Vanuit Brussel sta je trouwens op amper 5,5 uur vliegen op deze zonnige bestemming. Al vanaf 190.000 euro wordt jij eigenaar van je vakantieverblijf op een toplocatie aan het strand van Santa Maria in Kaapverdië. Niet alleen geniet je zelf voluit van je buitenverblijf vanaf 4 weken, alle praktische zaken geef je gewoon uit handen. 

De luxueuze site Serena Bay bestaat uit verschillende verblijfzones met elk hun unieke troeven. Daarnaast vinden de gasten er een shopping mall, minigolfbaan, boulevard met verschillende kiosken en toegang tot de jachthaven. Tijdens een diner op de pier bewonder je de bijna 150 jachten die hier aangemeerd liggen.

Beach houses en beach villa’s
In Serena Bay zijn 295 beach houses beschikbaar aan de noordkant met telkens twee slaapkamers, ruime gemeenschappelijke zwembaden, bistro’s en bars aan het zwembad, een privétuin aan het strand, zicht op de baai en tal van sport- en wellnessfaciliteiten. Mag het nog wat meer zijn, dan kan je kiezen voor een van de ruimere beach villa’s in het noordoosten met een frontaal zicht op de oceaan, verschillende zwembaden en exclusieve swim-ups. 

Luxe-appartementen
Verder zijn er verschillende luxe-appartementen beschikbaar aan de zuidkant van de site. Hier genieten de gasten in alle rust van het zicht op de zee en de jachthaven. Ze hebben ook een infinity pool en spa, om volop te ontspannen. De appartementen beschikken over 1 tot 4 slaapkamers, terwijl de penthouses maar liefst 5 slaapkamers hebben. Allemaal hebben ze en-suite badkamers en een privétuin aan het strand.

Rendement zonder zorgen
Dankzij de combinatie van inflatiebestendige huurinkomsten, een lage investeringsdrempel en een volledige ontzorging, wint hotelvastgoed aan populariteit voor investeerders. Je hoeft zelf niet in te staan voor de verhuur, het onderhoud of het beheer van je vastgoed, daarvoor kan je rekenen op een betrouwbare partner. 

Bij de verschillende investeringstypes zit vast wel een formule die jou aanspreekt. Je geniet namelijk van een gegarandeerd rendement van minimaal 5 procent, over 15 jaar. Je wordt eigenaar van de suite en het bijbehorende deel grond in volle eigendom via een notariële akte, de registratie- en notariskosten zijn beperkt tot 4 procent. Zo kan je voluit genieten van je investeringen zonder zorgen.

Interesse in je eigen buitenverblijf in Kaapverdië dat bovendien voor extra inkomsten zorgt? Ontdek alle details en vraag je brochure aan via deze link!

Meer