Vakantie op Necker Island: € 27.000 per nacht

In 1979 kocht de Britse captain of industry en Virginbaas Richard Branson Necker Island, een van de Britse Maagdeneilanden dat zich ongeveer tussen Cuba en Venezuela bevindt. Hij betaalde € 225.000 voor het dertig hectare grote stuk grond. Vandaag is het eiland € 70 miljoen waard. Branson zelf investeerde zo’n € 6 miljoen om er een luxeresort van te maken. Daar bracht Larry Page, één van de oprichters van Google, onlangs nog zijn huwelijksnacht door.

Op het eiland staan Het Grote Huis en vijf Balinese chalets. The Great House is het centrale punt voor samenkomst op de top van Devils Hill, het hart van het eiland. De vijf unieke Bali huizen liggen perfect voor een tropische afzondering verspreid over het eiland. Drie huizen hebben verschillende verdiepingen met een alfresco style living. De andere twee zijn ruimtelijke begane grond suites. Ieder huis heeft toegang tot de zwembaden en natuurlijk de adembenemende vergezichten over de oceaan en over het eiland.

Wie zichzelf (en tot 25 vrienden) wil verrassen kan het eiland afhuren voor de bagatel van € 27.000 per nacht. Wie er niet tegen kan het eiland helemaal voor zichzelf te hebben kan ook een kamer boeken voor een speciaal weekend en het eiland met anderen delen. (dit jaar op 27 september 2008 en op 4 oktober 2008). Wie voor deze optie kiest betaalt ‘slechts’ € 14.600 voor een week.

Personeel en helikopter staan 24/7 paraat; op het strand staan vlaggetjes als aanduiding dat daar een koelkastje met champagne onder het zand verborgen zit.

U kunt het eiland bereiken via St. Maarten, Puerto Rico, St. Thomas, Antigua of Barbados gevolgd door een aansluitende vlucht naar Beef Eiland bij Tortola. Daar wordt u opgehaald voor een 30 minuten durende transfer over het water naar Necker Island.

 

Meer