Investeren in vastgoed is beste remedie tegen inflatie

De beste manier om je spaargeld voor je te laten werken, is nog steeds beleggen of investeren. Vastgoed is daarbij een populaire keuze, omdat het zo winstzeker is. Wie bovendien voor volledige ontzorging wil gaan, krijgt nu de unieke kans om te investeren in business suites in Zeebrugge.

Vastgoed heeft het hoogste rendement in vergelijking met andere beleggingen, zeker als je van plan bent om je geld gewoon op je spaarrekening te laten staan. Enerzijds heb je de huuropbrengst en anderzijds stijgt het pand jaar na jaar in waarde, waardoor je het ooit met winst weer kan verkopen. Een investering in vastgoed is ook minder onderhevig aan de inflatie, doordat de huurprijs mee stijgt. 

Er zijn verschillende mogelijkheden voor wie wil investeren in vastgoed, van serviceflats tot studentenkoten en de klassieke huurwoningen en –appartementen. Maar wist je dat je ook kan investeren in business suites waar expats en zakelijke contacten van bedrijven op korte of langere termijn verblijven? Dat is bijvoorbeeld het geval bij het project van projectontwikkelaar Alysee in Zeebrugge.

Een van de grootste havens van Europa
Doordat de haven van Zeebrugge steeds verder blijft groeien, neemt ook de vraag naar verblijven voor expats en zakelijke contacten in de buurt toe. De business suites van Alysee liggen daarom centraal in Zeebrugge, middenin één van de grootste havens van Europa. De honderden bedrijven in de buurt genereren een grote bezoekersstroom van zakelijke contacten die nood hebben aan een verblijf in de nabije omgeving. 

De haven van Zeebrugge is bovendien gefusioneerd met de haven van Antwerpen waardoor ze samen de op één na grootste haven van Europa vormen. De tewerkstelling van 150.000 jobs beklemtoont nog maar eens het belang van geschikte huurwoningen op deze centrale locatie. 

Geen zorgen om schade of wanbetalers
Vanaf 202.500 euro kan jij investeren in betaalbare business suites met bewezen opbrengsten. De professionele partner van Alysee, Holiday Suites, zorgt daarbij voor de verhuurservice van A tot Z en zorgt ervoor dat jij je niet hoeft bezig te houden met de praktische zaken zoals schadegevallen, wanbetalers of leegsstand. De suites worden bovendien bemeubeld verhuurd, wat het voor alle betrokken partijen meteen een stuk makkelijker maakt. 

Al meer dan 120 gezinnen en bedrijven investeerden in een van de business suites in de haven van Zeebrugge. Afhankelijk van jouw wensen, kan je de business suite ook als vakantieverblijf aan de kust gebruiken in een periode waarin ze niet verhuurd is. Met vergaderzalen, wellnessfaciliteiten en een fitness binnen handbereik, komen de huurders hier niets tekort. Vanop het terras van je suite hebben ze ofwel uitzicht op de binnentuin met verwarmd buitenzwembad of de indrukwekkende haven.

Ben je klaar om je spaargeld voor jou te laten werken en een tweede inkomstenstroom te genereren? Vraag dan snel de gratis brochure van Alysee aan en bekijk het project in detail, samen met de prijzen en verschillende mogelijkheden.

Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.