Bitcoin 2022: Het grootste Bitcoin-evenement in de geschiedenis heet u welkom op Miami Beach

De Bitcoin-conferentie van 2021 was een overweldigend succes. BTC Media organiseert dit jaar daarom opnieuw een evenement over de financiële revolutie die cryptomunt Bitcoin razendsnel ontketent dat u gewoon niet mag missen.

“Bitcoin 2021 veranderde het spel. Bitcoin 2022 zal de wereld veranderen.” Met die slagzin introduceert BTC Media de grootste Bitcoin-conferentie ooit die dit jaar zal plaatsvinden in cryptoparadijs Miami van 6 tot 9 april. 

Het vorige evenement, Bitcoin 2021, was dan ook een absolute knaller. Het gebeuren was volledig uitverkocht en mocht een menigte van 12.000 deelnemers verwelkomen. In 2022 verwacht de organisatie meer dan 35.000 Bitcoinfanaten van over de hele wereld. “Samen werken we aan het versnellen van de hyperbitcoinisering”, klinkt het vanuit BTC Media.

De evenementlocatie is van echte wereldklasse: het Miami Beach Convention Center, gelegen in het hart van Miami Beach. De venue kent een capaciteit van meer dan 100.000 mensen en is al de gastheer geweest van enkele van de grootste bijeenkomsten ter wereld.

Die unieke locatie, met zijn onvergetelijke nachtleven en prachtige stranden, zal Bitcoin 2022-bezoekers ongetwijfeld verzekeren van een buitengewone ervaring.

Sleutelfiguren uit de cryptowereld en een Bitcoin-muziekfestival

Een van de meest spraakmakende ingrediënten van het evenement is de interessante en unieke samenstelling van gastsprekers. Vorig jaar kwamen sleutelfiguren zoals voormalig Twitter-CEO Jack Dorsey, cryptopionier Nick Szabo, Amerikaans senator Cynthia Lummis, de legendarische libertariër Ron Paul en skateboardlegende Tony Hawk aan bod.

Ditmaal zullen er opnieuw enkele sprekers uit de toplaag van de Bitcoinwereld aanwezig zijn, zoals Salvadoraans president Nayib Bukele, bekend Bitcoinstier Michael Saylor, auteur Saifedean Ammous, voormalig Amerikaans presidentskandidaat Andrew Yang en Lightning Labs-CEO Elizabeth Stark. Er wordt verwacht dat zij allemaal grote aankondigingen zullen doen die de toekomst van de oudste en meest waardevolle cryptomunt ter wereld zullen veranderen. In totaal zullen er in april meer dan 450 sprekers aan bod komen.

Ook meer dan 17 artiesten en kunstenaars zullen van de partij zijn. Op de laatste dag van het evenement sluit BTC Media af met een klepper van een muziekfestival voor Bitcoiners. Sound Money Fest wordt geheadlined door onder andere Logic, Apashe, Asadi, K.Flay, MØ, Royal & the Serpent en nog vele anderen.

Koop hier onmiddellijk uw ticket voor Bitcoin 2022 en beleef een onvergetelijk avontuurlijk in Miami. Er zijn vier verschillende tickets beschikbaar, op model gemaakt voor de ervaring die u wenst. Uiteraard aanvaardt BTC Media ook Bitcoin als betaalmiddel.

Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.