Albert Heijn levert vanaf 5 augustus aan huis in Antwerpen

De Nederlandse supermarktketen Albert Heijn zal vanaf 5 augustus ook boodschappen aan huis leveren in België. In deze eerste fase zullen enkel negen gemeenten in de regio Antwerpen bediend worden, waar zo’n 85.000 huishoudens gevestigd zijn.

Ook wordt de Albert Heijn-app hiermee in ons land geïntroduceerd. De eerste Albert Heijn-winkel in ons land opende in 2011 de deuren, ook in de regio Antwerpen. Ondertussen zijn er 52 vestigingen en moet het aantal verder groeien naar de honderd filialen. Net zoals bij de winkels, wil Albert Heijn het thuisbezorgen eerst in de regio Antwerpen uitproberen. Later zal dat naar heel Vlaanderen uitgebreid worden.

De boodschappen die in Vlaanderen zullen worden thuisbezorgd, komen uit het zogenaamde Home Shop Center in Eindhoven. Vandaar worden ze gebracht naar Turnhout, waar een logistieke partner instaat voor de effectieve bezorging aan huis.

Lang niet de eerste

Albert Heijn is echter lang niet de eerste supermarkt die thuislevering in België aanbiedt. Sinds vorig jaar levert Colruyt al boodschappen aan huis. Ook de Home Delivery van Delhaize is al even mogelijk. Daarbij worden uw boodschappen afhankelijk van uw regio aan huis geleverd van maandag tot zaterdag tussen 7 uur en 21 uur.

Carrefour levert je boodschappen tot aan de voordeur van je woning. U moet wel voor minstens 150 euro bestellen om de verzendingskosten te besparen. Als u voor een lager bedrag producten koopt, moet u 9,50 euro verzendingskosten betalen.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20