Al gedacht aan een laadstation voor je onderneming?

Geschreven met branded content van KBC

Met KBC Mobile start je vlot je aanvraag! 

Overweeg je om je onderneming van een laadstation te voorzien? Goed idee, maar door de schaarste op de markt is het allesbehalve evident om een laadstation op de kop te tikken. Om tegemoet te komen aan de vraag van haar ondernemersklanten, reserveerde KBC daarom 2.000 exemplaren bij Electric by D’Ieteren (EDI). Nog geen besteld? Het is nog niet te laat!  

Als bestuurder van een elektrische wagen of plug-in hybride is er natuurlijk niets zo vervelend als geen beschikbare laadpaal of laadstation vinden. Een eigen laadstation voor je onderneming kan dus erg van pas komen. Maar niet alleen jij doet er je voordeel mee, ook je werknemers of klanten kunnen – als je dat wilt – hun wagen opladen aan je laadstation. Wist je trouwens dat je bij de keuze voor een publiek laadstation mogelijk in aanmerking komt voor een verhoogde kostenaftrek van 200%? Interessant! KBC regelt dat de installatie voor maart 2023 plaatsvindt, zodat je niet te laat bent om dit fiscale voordeel te genieten. 

Een totaaloplossing

Belangrijk is natuurlijk de kostprijs van zo’n laadstation. Bij KBC betaal je 2.479 euro exclusief btw voor een ‘Smart Pack’. Wat je in de plaats krijgt? Een laadstation met een kabel van 7,5 meter, de installatie en de keuring van het laadstation, 24/7 ondersteuning door EDI, split billing (facturatie aan je onderneming als je thuis oplaadt) en een laadpas (met de mogelijkheid om er meer aan te vragen). Goed om te weten: een laadstation laten plaatsenkan zowel op je domicilieadres, vennootschapsadres of een ander adres. Bestellen is overigens eenvoudig. Dat doe je met je zakelijke KBC-rekening gewoon via de Extra Diensten in KBC Mobile. 

Altijd versterking binnen handbereik

Het aanbieden van laadstations is een van de vele extra diensten in KBC Mobile om het leven van ondernemers met een zakelijke KBC-rekening makkelijker te maken. Van juridisch advies krijgen en wanbetalers opvolgen tot flexi-jobbers vinden en vlot je onkosten versturen: het kan allemaal met een en dezelfde smartphone-app.

Maar ook in je privéleven bewijzen de extra diensten dagelijks hun nut. Met een privérekening bij KBC kun je bijvoorbeeld vlot je tickets kopen voor het openbaar vervoer of de bioscoop, maar evengoed op zoek gaan naar het beste energiecontract, je eBox-documenten raadplegen of het belangrijkste financiële nieuws lezen.

Wil je meer weten over hoe je eenvoudig een laadstation bestelt in KBC Mobile? Neem dan even een kijkje op www.kbc.be/ondernemen/laadstation.

Meer