13 gouden tips waarmee senioren geld kunnen besparen

Het leven is de laatste decennia opvallend duurder gewordenen de pensioenen worden er niet hoger op. Gelukkig bestaan er enkelefantastische, simpele trucjes voor senioren om geld te besparen. We lijsten zeop.Sponsored by Express Deals

1. Ontvang zomaar 50 euro van Hello bank!

Wie voor 11 november een zichtrekening aanmaakt bijHello bank! krijgt zomaar eventjes 50 euro gestort nadat hij 25 verrichtingengedaan heeft. Een kleine moeite, toch?

2. Krijg een gratis smartphone


© iStock

Bestelde Belastingsgids van Testaankoop voor slechts 2 euro en ontvang gratis eensmartphone of smartwatch. En met de extra hulp vul je je belastingsaangifte zovlot in dat je geen euro te veel betaalt.

3. Beleg in vastgoed met superkorting


© iStock

Investerenin vastgoed kan heel winstgevend zijn, vooral als je 5.000 euro korting krijgtop je belegging in renovatieproject Duinengolf in Westende. En als je nadienbesluit te verhuren, heb je meteen mooi extra inkomsten.

4. Ontmoet gratis de liefde van je leven


© iStock

Eennieuwe partner ontmoeten is niet gemakkelijk en online daten lijkt misschiennog een stap te ver. Maar bij Parship.be is de kans groot dat je meteen iemandleert kennen die goed bij je past. Dat is allemaal dankzij de gratispersoonlijkheidstest die jou koppelt aan een geschikte kandidaat.

5. Betaal minder voor je autoverzekering


© iStock

Dankzijde kilometerverzekering van Corona Direct betaal je enkel voor de afstanden dieje ook echt rijdt. Ideaal dus voor wie niet dagelijks uren in de wagen zit.Bovendien geniet je nu van 6 maanden gratis basispremie. Waar wacht je nog op?

6. Vraag een gratis offerte voor vochtbestrijding …


© iStock

Vochtin huis kan tot ernstige gezondheidsproblemen leiden en je blijft er dan ookbeter niet mee zitten. Vraag daarom nu meteen een gratis offerte aan en zoek devoordeligste expert om jouw vochtprobleem op te lossen.

7. … of denk aan extra isolatie


© iStock

Doorje spouwmuren te laten isoleren, bespaar je zo’n 500 euro per jaar en bovendienzijn er nog premies beschikbaar ook. Je kan hiervoor trouwens gratis eenofferte aanvragen om de beste prijs op de markt te vinden.

8. En wat met de beveiliging van je woning?


© iStock

Gelukkigkan je ook voor alarmsystemen en camerabeveiliging gratis en vrijblijvendverschillende offertes online vergelijken.

9. Ga slanker én goedkoper de winter in dankzij WeightWatchers


© iStock

Je krijgt nu namelijk 40 procent korting als jeje registreert voor een afslankprogramma.

10. Doe een gokje en krijg direct 5 euro terug


© iStock

Iedereen die zich aanmeldt bij Unibet om eengokje te wagen, krijgt meteen 5 euro cadeau.

11. Krijg een gratis staafmixer van Keenox


© Unigro

Plaats een bestelling bij Unigro voor om heteven welk bedrag en ontvang dankzij de promocode 942R een gratis staafmixer vanKeenox. 

12. Verzorg je nachtrust aan de beste prijs


© iStock

Envraag onmiddellijk de gratis brochure van Doorsoo aan. Een goed bed dat aangepastis aan jouw slaaphouding en rug is namelijk cruciaal voor een goede nachtrust.

13. Ontvang een massa gratis producten bij je thuis


© iStock

BijToluna kan je verschillende soorten producten uittesten en in ruil voor jouweerlijke mening, mag je de testproducten houden. Het is een makkelijke manierom aan allerlei toffe spulletjes te geraken.

Je hoort het, er zijn tal van mogelijkheden om geld tebesparen of te genieten van kortingen en gratis producten.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20