Gratis zonvakantie moet meer kandidaten naar uitzendkantoren Adecco lokken

Wie als uitzendkracht aan de slag gaat via Adecco maakt kans op een zonvakantie in Griekenland voor twee personen. De stunt is volgens de rekruteerder nodig om op te vallen in de war for talent.

Adecco staat voor de uitdaging om 11.500 vacatures bij ruim 4.000 Belgische bedrijven in te vullen, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Dat zijn 35 procent meer vacatures dan een jaar geleden. Ook andere signalen wijzen op krapte op de arbeidsmarkt.

Het uitzendkantoor lanceerde daarom onlangs een opvallende lokker: wie tussen 19 januari en 31 maart aan de slag gaat via Adecco, doet automatisch mee aan een wedstrijd met een all-inclusive zonvakantie in Griekenland voor twee personen als prijs.

Meer kandidaten

De actie loopt van 19 januari tot 31 maart en lijkt te werken. Sinds de start van de campagne zegt het uitzendkantoor al 15 procent meer CV’s dan gewoonlijk te hebben ontvangen.

“Uiteraard is de vliegvakantie niet de enige reden om te solliciteren bij Adecco, maar het geeft wel een extra duwtje in de rug om bij ons aan te kloppen. Wanneer werkzoekenden een ruime keuze hebben bij wie ze kunnen solliciteren en waar en hoe ze tewerkgesteld zouden worden, moet je als uitzendkantoor opvallen”, zegt Jan Dekeyser, de topman van Adecco België, in een persbericht.

(fjc)

Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.