Emiel Lathouwers (A.S. Adventure) stapt in Le Pain Quotidien

Emiel Lathouwers, de voormalig gedelegeerd bestuurder van vrijetijdskledingketen A.S. Adventure heeft zich ingekocht bij de Belgische bakkerijketen Le Pain Quotidien. Het bericht staat in de weekendkatern van de krant De Tijd. Lathouwers verkocht A.S. Adventure, samen met retailholding Mitiska, in 2007 voor 214 miljoen euro aan de Britse risicokapitaalgroep Lion Capital. Lathouwers stapt nu in PQ Licensing, de moederholding van Le Pain Quotidien. De overige aandeelhouders zijn de families Vaxelaire en Josi, oprichter Alain Coumont en CEO Vincent Herbert. Le Pain Quotidien is ondertussen actief in 14 landen. en telt vandaag 108 zaken. In 2009 moeten daar nog 30 zaken bijkomen, waaronder twee in Londen, twee in Australië en drie in het Midden-Oosten. België telt al 25 franchisezaken.

Meer
Mijn Volglijst

Olieprijs hoger gesloten

08/12/2021 19:48

(ABM FN-Dow Jones) De prijs voor een vat ruwe olie is woensdag hoger gesloten, nadat uit de meest recente data van het energieagentschap EIA bleek dat de voorraden ruwe olie in de VS vorige week zijn gedaald. 

Uit de data bleek dat de voorraden ruwe olie in de VS in de week eindigend op 3 december zijn gedaald met ruim 240.000 vaten tot 432,9 miljoen stuks. 

Lees meer...
Markten
Lees meer...
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20