Markten:
Markten inladen...

VRIJDAG 10 APR

Business 24/7

Zoeken
scrollTop top

Dochter van Elvis Presley is erfenis van 100 miljoen dollar kwijt

Logo Business AM
Lifestyle

04/02/2020 | Sofie Van Waeyenberghe | 2 min leestijd

Isppix

Lisa Marie, dochter van rockicoon Elvis Presley en Priscilla, is zo goed als bankroet. De erfgename wijst naar haar voormalig financieel adviseur, maar hij beweert dat haar levensstijl te extravagant is.

De erfenis van Elvis Presley werd op een honderd miljoen euro geschat, maar die is volledig verdwenen. Dat zegt zijn dochter Lisa Marie Presley, tenminste. De portretrechten, muziekrechten en alle opbrengsten uit verkoop die haar toekwamen zijn verdwenen. ‘Slecht beheer’, klinkt het bij de laatste. En dat is volgens haar allemaal te wijten aan Barry Siegel, haar ex-manager. Ze klaagt hem dan ook aan.

Louche investeringen

Volgens Presley heeft Siegel haar geld gebruikt om in louche ondernemingen te investeren. Hij zou ook connecties hebben gekocht met haar centen en zo zou er uiteindelijk voor haar niets meer overgebleven zijn.

Volgens Siegel, die op zijn beurt Presley heeft aangeklaagd, is de zaak net andersom. Siegel claimt dat het vermogen van Elvis ruim 36 miljoen dollar opbracht, maar dat Lisa Marie’s levensstijl te extravagant is.

Drugsverslavingen en een entourage

Zo zou Presley verslaafd zijn aan drugs, heeft ze zich een huis gekocht in Londen dat ze zich niet kan permitteren en reist ze de wereld rond met een uitgebreide staf die ze niet kan betalen. Daarnaast zouden enkele retourtjes naar de afkickkliniek en enkele dure scheidingen haar financieel de das omgedaan hebben.

Dat verhaal strookt wel met Presley’s eigen claims over haar vermogen. Volgens de dochter van Elvis heeft ze nog 14.000 dollar over en heeft ze kredietkaartschulden die tot een half miljoen dollar zijn opgelopen.

Source: BusinessAM


Gelijkaardige artikels


Logo BusinessAM

Business AM | Zo gezegd

Watermark

Ik denk dat de universiteit er in essentie is om plezier te maken en om te bewijzen dat je je huiswerk kan maken. Maar ze is er niet om te leren.

Elon Musk
Logo Business AM

Business AM | Stocks

Logo Business AM

Business AM | Zo gezegd

Quote van de dag Elon Musk

Ik denk dat de universiteit er in essentie is om plezier te maken en om te bewijzen dat je je huiswerk kan maken. Maar ze is er niet om te leren.

Elon Musk
zo gezegd michel barnier

Er zijn veel ernstige verschillen tussen het VK en de EU over de toekomstige handelsrelatie. Een akkoord is mogelijk… al is het moeilijk.

Michel Barnier, hoofdonderhandelaar brexit voor de EU
Quote van de dag corona

We moeten rationeel blijven. Maar de kans om het virus in te dammen wordt kleiner. We bereiden ons ook voor op een pandemie.

Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur-generaal van de WHO
Goed gezegd Sanna Ma

De American Dream kan je best in de Scandinavische landen realiseren.

Sanna Marin, premier van Finland
zo gezegd Hillary Clinton

Niemand vindt Bernie Sanders leuk. Niemand wil met hem werken, en hij krijgt niets gedaan.

Hillary Clinton