Markten:
Markten inladen...

ZATERDAG 06 JUN

Business 24/7

Zoeken
scrollTop top

‘Bad Boys’ Adil en Bilall maken twee nieuwe Hollywood-films

Logo Business AM
Lifestyle

11/05/2020 | Ruben Van Lent | 2 min leestijd

Adil El Arbi en Bilall Fallah. - Isopix London: +44 (0)20 7644 7656 Berlin: +49 175 3764 166 World Rights, No Netherlands Rights

De Belgen Adil El Arbi en Bilall Fallah gaan zowel ‘Bad Boys 4’ als ‘Beverly Hills Cop 4’ regisseren. Dat zegt de Amerikaanse filmproducent Jerry Bruckheimer aan Het Laatste Nieuws.

Eerder regisseerde het duo al ‘Bad Boys for Life’, de derde film in de ‘Bad Boys’-reeks. De film bracht 418 miljoen dollar (386 miljoen euro) op en is daarmee naar alle waarschijnlijkheid de succesvolste film van 2020. Met die nuance dat alle filmopnames nu stilliggen door Covid-19 en alle bioscoopzalen gesloten zijn. Op de tweede plaats komt ‘Sonic’, een film gebaseerd op het computerspel over de blauwe egel, met ‘maar’ 305 miljoen dollar.

Het succes van ‘Bad Boys for Life’ heeft duidelijk zijn weerklank niet gemist in Hollywood. De bekende filmproducer Jerry Bruckheimer, bekend van onder andere ‘Pirates of the Caribbean’ en ‘Top Gun’, vroeg de twee om ook de vierde ‘Bad Boys’-film en daarbovenop de vierde ‘Beverly Hills Cop’ te maken. ‘We houden van getalenteerde jonge filmmakers die visueel hun eigen stijl hebben, en dat is precies wat Adil en Bilall zijn’, zegt Bruckheimer.

Zoom

De drie houden regelmatig contact vanop afstand. ‘We proberen elkaar zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alles wat er gebeurt en geven elkaar elke week een stand van zaken via Zoom’, klinkt het.

In eigen land werden de dertigers Adil en Bilall bekend met ‘Black’, de verfilming van een boek van de jeugdschrijver Dirk Bracke. Het verhaal gaat over een harde confrontatie tussen twee Brusselse jeugdbendes.

Lees ook:

Source: BusinessAM


Gelijkaardige artikels


Logo BusinessAM

Business AM | Zo gezegd

Watermark

‘We moeten op Europese schaal handelen om goed en versterkt uit deze crisis te komen’

Duits bondskanselier Angela Merkel
Logo Business AM

Business AM | Meest bekeken

Logo Business AM

Business AM | Zo gezegd

Quote Merkel

‘We moeten op Europese schaal handelen om goed en versterkt uit deze crisis te komen’

Duits bondskanselier Angela Merkel
Zo gezegd: Gita Gopinath

De coronacrisis is veel groter dan de bankencrisis. Een schok als deze hebben we niet meegemaakt sinds de Grote Depressie. Misschien is dit wel de Grote Lockdown.

Gita Gopinath, de hoofdeconome van het IMF

Quote van de dag Elon Musk

Ik denk dat de universiteit er in essentie is om plezier te maken en om te bewijzen dat je je huiswerk kan maken. Maar ze is er niet om te leren.

Elon Musk
zo gezegd michel barnier

Er zijn veel ernstige verschillen tussen het VK en de EU over de toekomstige handelsrelatie. Een akkoord is mogelijk… al is het moeilijk.

Michel Barnier, hoofdonderhandelaar brexit voor de EU
Quote van de dag corona

We moeten rationeel blijven. Maar de kans om het virus in te dammen wordt kleiner. We bereiden ons ook voor op een pandemie.

Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur-generaal van de WHO
Logo Business AM

Business AM | Stocks