20+ populaire daguitstappen voor groepen voor weinig geld

Op zoek naar een leuke daguitstap voor groepen? Onze favorieten op een rijtje: 

 1. Bellewaerde: met een groep een geweldig leuk dagje uit dan ben je hier op het juiste adres. Dit park is namelijk niet alleen een attractiepark, maar ook een dierentuin. Het park is uitermate geschikt voor een groepsuitje omdat er voor ieder wat wils te vinden is: actie en avontuur gaan er hand in hand met rust en ontspanning.
 2. Bobbejaanland: met ruim 40 attracties is er voor jong en oud wat te beleven in dit attractiepark. Bovendien is het een perfect groepsuitje omdat er een interessante korting bezoekersgroepen in het verschiet ligt. Het maakt dus niet uit of je nu met heel je familie, school of vereniging op stap wilt: Bobbejaanland is altijd een prima optie.
 3. VESPATOCHT DOOR DE ARDENNEN IN SPA (BE): samen met een groep vrienden, collega’s of familieleden, rijden op een Vespa is leuk, vertoeven in de Ardennen is doorgaans ook zeer ontspannend, dus zodra deze activiteiten gecombineerd worden, heb je vrijwel zeker een geslaagd groepsuitje. Met zijn allen rondtoeren door een prachtige omgeving en je ogen uit kijken naar mooie uitzichten.
 4. Boudewijn Seapark: in dit themapark, met zowel een dierentuin als een attractiepark vind je naast allerlei in- en outdoor attracties onder andere ook een dolfinarium, een dierentuin, een expohal en in de winter ook nog een schaatspiste. Een ideale locatie voor een groepsuitje omdat er voor jong en oud wat te doen is.
 5. OUTDOOR KARTING IN FRANCORCHAMPS (BE): met een groep het bijzondere kartingcircuit ontdekken is een unieke belevenis omdat je je in de directe nabijheid bent van het Formule 1-circuit van Spa-Francorchamps. Op dit veilig circuit kan iedereen kennismaken met het karten. De prestaties van elke karter worden door een accuraat tijdopnamesysteem geregistreerd zodat een vriendschappelijk wedstrijdje zeker tot de mogelijkheden behoort.
 6. Plopsa Coo: is een pretpark waar je verschillende attracties aan zult treffen, zoals een kabelbaan, achtbaan, boomstamattractie en zelfs een heus wildpark. Een perfect groepsuitje dus omdat er voor iedereen wel wat te doen, te zien of te beleven zal zijn. Bovendien kunnen bezoekersgroepen vaak genieten van een interessante korting op de toegangskaarten.
 7. KLIMINITIATIE IN KORTRIJK (BE): wanneer je voor een groep stoere mannen en/of vrouwen een uitje wilt organiseren dan kunnen jullie op deze locatie terecht voor het testen de arm- en beenspieren op de indoor klimwand. Om deze klimwand te kunnen bedwingen moet je, uit veiligheidsoverwegingen, met een ander samenwerken. De klimbeginselen leren jullie van een ervaren instructeur voordat er echt geklommen mag worden.
 8. KANOTOCHT IN GENT (BE): op een ontspannen manier samen met een groep vrienden gaan kanoën of een minder bekende stad gaan verkennen is al interessant op zich, maar wanneer deze activiteiten worden samengebracht in Gent, dan heb je het perfecte groepsuitje. Vanaf het water kun je namelijk op een sportieve manier van fraaie stadgezichten genieten.
 9. LAKESIDE PARADISE: WINDSURFEN IN KNOKKE-HEIST (BE): op deze locatie een groepsuitje regelen betekent dat jullie op een waterplas van wel elf hectare allerlei watersporten kunnen beoefenen< bijvoorbeeld windsurfen. Hier kun je deze watersport uitermate goed onder de knie te krijgen vanwege de beschutte ligging. Een eventueel aanwakkerende wind zal namelijk niet, of nauwelijks, vat op je prestaties hebben.
 10. FIETSEN IN DE VLAAMSE ARDENNEN IN KLUISBERGEN (BE): de buitengewoon fraaie ligging in de Scheldevallei zorgt voor een perfecte omgeving om een groepsfietstocht te organiseren. Zelfs voor de meest ongeoefende fietsers zal dit een prima manier zijn om te genieten van de schitterende uitzichten. Het tempo waarmee de groep door dit mooie deel van België toert, zal helemaal door in eigen hand liggen.
 11. Plopsa Indoor Hasselt: is een pretpark waar je verschillende attracties aan zult treffen waarvan de meeste verbonden zijn aan een personage uit de stal van Studio 100. Hierbij kun je denken aan Kabouter Plop, Mega Mindy, Bumba, Piet Piraat, Samson en Gert. Ook worden er door deze bekende figuren shows opgevoerd zodat er voor iedereen iets te doen zal zijn.
 12. Plopsaland De Panne: is een attractiepark waar je verschillende familieattracties aan zult treffen, zoals een darkride, de Ploptuin, SuperSplash en een heuse Kermis van Samson en Gert. De meeste attractie hebben als thema één van de programma’s van Studio 100 en ook verzorgen deze personages optredens in het park. Niemand hoeft zich dus te vervelen.
 13. SKIËN OF SNOWBOARDEN IN TERNEUZEN (NL): als je plannen hebt om binnenkort samen met een groep op wintersport te gaan, of jullie gewoon de vaardigheden op de piste willen verbeteren, dan kan een groepsbezoek aan deze locatie een geschikte optie. Samen met een groep vrienden, collega’s of familie, actief bezig zijn in de sneeuw is bovendien gewoon leuk.
 14. AVONTURENPROGRAMMA IN DURBUY (BE): de Ardennen zijn het perfecte sport- en speelterrein voor sportieve- of avontuurlijke groepen. Bij een heleboel sportieve- en avontuurlijke activiteiten kunnen jullie vriendschappelijke wedstrijden houden, bijvoorbeeld tijdens een kartrace of een pittig mountainbiketraject. Een ideale uitstap voor een groep durfals in een fraaie omgeving is dan ook zeker hier te vinden.
 15. INDOOR SNORKELEN IN BERINGEN (BE): in het eerste indoor snorkel- en duikcentrum van Europa, kun je Samen met een groep vrienden, collega’s of familie, rondzwemmen tussen allerlei bont gekleurde tropische zoetwatervissen en kennismaken met snorkelen en duiken. Door deze bijzondere ervaring zal dit groepsuitje vast en zeker voor herhaling varbaar zijn en naar meer smaken.
 16. GOLFINITIATIE IN LEUVEN (BE): tijdens een groepsuitje wat (beter) leren golfen, dat is mogelijk op deze locatie waar jullie met een indoor golfsimulator. Het apparaat zal alle resultaten van de gemaakte swings tot in het kleinste detail nabootsen en deze tonen op een interactief beeldscherm. Tijdens deze initiatie kunnen alle deelnemers zelf bepalen op welke digitale golfbaan zal worden gespeeld.
 17. Walibi Belgium: in dit attractiepark zijn een heleboel spannende attracties te vinden en dus uitermate geschikt voor een groepsuitstapje, zoals de Calamity Mine, de Radja River, de Vampire, de Falton Terror en de Weerwolf. Kortom: er is voor jong en oud altijd wel iets te doen, te zien en te beleven.
 18. KLIMBEURT IN GENT (BE): met een groep het een dagje wat hogerop gaan zoeken, is mogelijk in deze klimzaal. Samen kunnen jullie proberen om de top van de kunstrotsen te bereiken. Bij het klimmen zal echter geen gebruik worden gemaakt van touwen. De veiligheid wordt echter gegarandeerd door de dikke, zachte mat waar je op terechtkomt als je loslaat.
 19. INDOOR KARTING IN GRIVEGNÉE (BE): tijdens een uitstapje met een groep vrienden, collega’s of familie, kan er een vriendschappelijk wedstrijdje karten worden gehouden. Indien je dus op zoek bent naar een avontuurlijk groepsuitje, dan ben je op deze locatie absoluut aan het juiste adres. Deze indoor kartbaan is immers geschikt voor zowel de beginneling als de ervaren karter. 
 20. PAINTBALL IN EWIJK (NL): een groepsuitje is hier altijd geslaagd omdat zowel beginners als ervaren paintballers zich helemaal kunnen uitleven. De locatie heeft een eigen karakter zodat je een geheel nieuwe paintball-ervaring (op een boerderij vol met uiteenlopende obstakels) kunt opdoen. Na het paintballen kan er nog gezellig worden nagepraat in de hoeve met een hapje of een drankje.
Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20