Waar snel lenen met gegarandeerde snel-op-account?

Snel lenen is niet altijd makkelijk: online persoonlijke leningen stoppen geld in jouw zak – vaak binnen een dag of twee. Denk (voordat je leent) aan rentevrije opties voor snel geld. Als je het geld echt nodig hebt, kan je overwegen jouw vermogen eerst te liquideren in plaats van hoge tarieven te betalen voor een persoonlijke lening. Maar is dat wel aan te raden? 

Een creditcardvoorschot van Payday-geldschieters en pandjeshuizen (je ontleent er heel snel geld en betaalt het de volgende dag of de volgende dagen terug) kan je snel geld opleveren. Deze opties hebben echter hoge jaarlijkse kostenpercentages. Leningen van gerenommeerde online kredietverstrekkers duren vaak langer, maar ze hebben lagere kosten en gunstigere terugbetalingsvoorwaarden. Leningbedragen liggen meestal tussen €2.000 en €50.000. De tarieven zijn gebaseerd op jouw kredietprofiel en zijn gelimiteerd op 36%.

Bijna iedereen met een fulltime baan en regulier inkomen kan snel een gegarandeerde lening krijgen. Het goedkeuringsproces is gemakkelijk en snel. Je kunt het geld binnen de 24 uur rechtstreeks op jouw bankrekening overschrijven.

Hoe verkrijg je zo’n lening?

Alles wat je hoeft in te leveren om zo’n lening te krijgen, is een bewijs van inkomsten en bankgegevens. Dat is om ervoor te zorgen dat je de lening kunt terugbetalen. Het bankrekeningtype moet een spaarrekening zijn ​​om rechtstreekse storting en geautoriseerde aftrek mogelijk te maken.

Als je meer tijd hebt, heb je meer keuzes. Veel online geldverstrekkers en enkele grote banken bieden leningen aan in ongeveer een week, hoewel de exacte tijd afhankelijk is van jouw individuele aanvraag. De tarieven variëren van de ene geldschieter tot de andere, dus het is de moeite waard om de tarieven bij verschillende geldschieters te controleren om te zien welke je het laagste tarief en kosten, plus betalingsflexibiliteit geeft.

Citibank is bijvoorbeeld een nationale bank die binnen een week persoonlijke leningen verstrekt, voornamelijk aan kredietnemers met een goede kredietwaardigheid. Bestaande Citibank-klanten krijgen mogelijk sneller een lening, evenals een hoger leenbedrag en een kortingspercentage voor domiciliëring.

Vergelijken is de boodschap

Kijk bijvoorbeeld naar deze aanbieders van kleine leningen:

AanbiederMin leningMax leningGratis vrijblijvende simulatie (tip)
€ 1200€ 75.000Simulatie maken
€ 500€ 10.001Simulatie maken
€500,01€ 25.000Simulatie maken
€5001€50.000 Simulatie maken
€1250€50.000Simulatie maken

Let op: geld lenen kost ook geld!

Het is begrijpelijk dat je nu contant geld nodig hebt. Het is echter altijd verstandig om verschillende online leningbedrijven met elkaar te vergelijken voordat je je aanmeldt. Vergelijk hun rentepercentage, hoe snel het goedkeuringsproces verloopt, hoe flexibel hun aflossingsstructuur is en of ze ook een lening zonder papierwerk aanbieden.

Tegenwoordig is het gemakkelijk om geld te lenen met snelle en gegarandeerde goedkeuring. Het is echter aan te raden om zoveel te lenen als je nodig hebt want het is tenslotte een lening, geen geschenk, die je op tijd moet terugbetalen.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20