Na kapitaalverhoging kijken MediaNation, Business AM en Newsmonkey vooruit naar een mooie toekomst

MediaNation, het bedrijf boven de nieuwswebsites Business AM en Newsmonkey, kijkt vooruit naar een mooie en zeer boeiende toekomst. De hoofdaandeelhouder heeft een kapitaalverhoging van meer dan 22 miljoen euro doorgevoerd om het mediabedrijf toe te laten om haar verdere toekomstplannen uit te rollen binnen een stabiele financiële structuur teneinde de lezers nog beter bedienen.

Deze nieuwe dynamiek zorgt ervoor dat wij als redactie van Business AM ons volledig kunnen focussen op onze bezoekers, lezers en abonnees. Met een blik op de toekomst zorgen wij voor een dagelijkse toestroom van informatieve nieuwsberichten en exclusieve analyses.

Daarnaast wil Business AM in de toekomst een nog breder vlak van de maatschappij coveren en niet louter focussen op politieke topics. Er staan nog heel wat mooie plannen in de steigers om nóg meer ten dienste te staan van onze trouwe lezers. Stay tuned!

Huidige nieuwsbrieven

Onze artikels en nieuwsberichten worden gepubliceerd op de Business AM website, maar bovendien kunt u die ook rechtstreeks in uw mailbox ontvangen via een van onze vele nieuwsbrieven.

  • In de Money Insider voorziet Niels Saelens u dagelijks van een portie nieuws dat een direct impact heeft op uw portefeuille en u toelaat om aan de hand van verschillende tips de juiste financiële keuzes te maken.
  • De Wetstraat Insider is dan weer een dagelijkse nieuwsbrief van de hand van Corneel Vanfleteren die onze lezers en abonnees informeert over het reilen en zeilen in de Wetstraat.
  • In de wekelijkse CEO Insider nieuwsbrief brengt Emmanuel Vanbrussel verslag uit over de grote beslissingen die in de board rooms van Belgische managers en ondernemers vallen, aangevuld met nuttige tips voor uw carrière en een gezonde balans tussen werk en privé.
  • De wekelijkse Tech Insider van Florian Callens werpt een diepgaande blik op de technologiewereld: nieuwe producten en apps, recent nieuws over de techreuzen, AI,…
  • Joke Vereecken verstuurt dan weer maandelijks de Sports Insider nieuwsbrief, met alles wat leeft in de wereld van de The Business of Sports: nieuwe regels, financiële overnames, gigantische sponsordeals en inspirerende verhalen uit alle mogelijke sporttakken.
  • Niels Saelens en Florian Callens houden u in de maandelijkse Energy Insider op de hoogte van wat zich allemaal afspeelt in de innovatieve energiesector.
  • De Streaming Insider, een nieuwsbrief van Newsmonkey, verschaft u op wekelijkse basis een update van de bekendste streamingdiensten zoals onder meer Netflix en Streamz. Een overzicht van uw favoriete series, waar kan je de grootste filmklassiekers ooit bekijken,…

👉 Wil u één van onze nieuwsbrieven ontvangen? Aarzel dan niet om u in te schrijven op Business AM.

Meer