Waar kan je een minilening met spoed krijgen?

Je hebt snel geld nodig, maar een lening bij de bank afsluiten neemt te veel tijd in beslag. Ook je vrienden of familie beschikken niet over de nodige financiële middelen. Als je slechts een paar honderd euro nodig hebt, kan een minilening met spoed je uit de nood helpen.

De aanvraag

Een minilening met spoed kan je bij verschillende aanbieders aangaan. Zo kan je zowel terecht bij fysieke banken als bij andere instellingen. Deze lening kan je online aanvragen zodat je geen tijd verliest met de eventuele wachttijden in het kantoor. Bij een minilening met spoed ben je niet onderworpen aan een kredietcheck waardoor een online aanvraag een ideale optie is. Zo kan het zijn dat de aanvraag slechts enkele minuten in beslag neemt. Soms kunnen de aanbieders van minileningen ervoor zorgen dat je het geld na tien minuten reeds op je bankrekening hebt staan. Verder kan je op ieder moment van de dag een minilening afsluiten. Dat alles maakt de aanvraag eenvoudig.

AanbiederMin leningMax leningGratis vrijblijvende simulatie (tip)
€ 1200€ 75.000Simulatie maken
€ 500€ 10.001Simulatie maken
€500,01€ 25.000Simulatie maken
€5001€50.000 Simulatie maken
€1250€50.000Simulatie maken

Let op: geld lenen kost ook geld!

De aanbieders van minileningen kunnen onmogelijk weten hoeveel geld je nodig hebt. Bij iedere ontlener zal het doel en het bedrag van een minilening verschillen waardoor je zelf kan kiezen hoeveel je wil lenen (binnen de afgesproken grenzen van een minilening). Voor de aanbieders is het vooral belangrijk om te weten dat je de lening volledig en binnen de afgesproken termijn terug zal betalen. Indien je niet in staat bent om het geleende bedrag terug te betalen, zullen de kosten enorm snel oplopen. Bijgevolg zal je merken dat het volgende keer moeilijker zal zijn om een minilening aan te gaan. De aanbieders staan namelijk niet te springen om geld te lenen aan mensen die hun betalingsafspraken niet of slechts gedeeltelijk nakomen.  

Meerdere minileningen afsluiten

Het is zo dat je slechts één minilening kan aangaan per aanbieder. Als je meer geld wil lenen dan je bij één aanbieder kan krijgen, kan je kiezen om bij meerdere aanbieders een minilening aan te gaan. Toch zal je er rekening mee moeten houden dat je al deze leningen binnen een korte termijn moet terugbetalen.

Het afsluiten van meerdere minileningen is niet verboden, maar je moet goed nadenken of het voor jou de beste optie is. Als je weet dat je het volledige bedrag binnen de afgesproken betalingstermijn kan terugbetalen, is het geen probleem. Indien dat niet zo is, zal je in financiële problemen komen bij het aangaan van meerdere minileningen.

AanbiederMin leningMax leningGratis vrijblijvende simulatie (tip)
€ 1200€ 75.000Simulatie maken
€ 500€ 10.001Simulatie maken
€500,01€ 25.000Simulatie maken
€5001€50.000 Simulatie maken
€1250€50.000Simulatie maken

Let op: geld lenen kost ook geld!

Als je snel een kleine som geld nodig hebt, kan je gebruikmaken van een minilening met spoed. De aanvraag en verwerking verloopt zeer vlot waardoor je na enkele minuten de gevraagde som op je bankrekening kan krijgen. Heb je toch meer geld nodig? Denk dan goed na vooraleer je minileningen bij verschillende banken afsluit.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20