Prime Day komt eraan bij Amazon met grote kortingen

Later deze maand gaat de tweede editie van Prime Day door in België. Op 16 en 17 juli zijn er op de website van Amazon voor Prime-leden namelijk heel wat extra kortingen. Dat event gaat ook gepaard met verschillende “unieke experiences”.

Eén jaar geleden ging er voor Belgische Amazongebruikers voor het eerst Prime Day door. Dat is een shoppingevent dat Prime Members toegang geeft tot exclusieve deals van de grootste merken. Om van die kortingen te kunnen genieten, moet je wel lid zijn van Prime. Als je nog geen Prime-lid bent, kan je een gratis proefabonnement van 30 dagen afsluiten op Amazon.com.be/prime. Na die proefperiode betaal je 2,99 euro per maand of 25 euro per jaar. Daarbij krijg je onder andere ook gratis bezorging de volgende dag, maar ook toegang tot de streamingdienst Prime Video.

Prime Day Experiences

Na een succesvolle eerste editie is het binnenkort tijd voor de tweede editie. Die gaat door op 16 en 17 juli. Bij deze kortingsdagen horen ook opnieuw Prime Day Experiences. Dat zijn speciale events waar Prime-leden tickets voor kunnen winnen.

“Prime Day zet onze Prime-leden in de bloemetjes door hen speciale toegang te geven tot leuke, exclusieve evenementen met lokale artiesten. Prime Day is wereldwijd een speciaal gebeuren voor Amazon en we willen die ervaring verder zetten bij onze klanten door hen ongelofelijke deals aan te bieden, hen de mogelijkheid te geven om mee te dingen naar tickets voor een opwindende rave, hilarische comedy night of een opwindende triatlon, zodat we hen kunnen inspireren om het beste te halen uit elk moment”, zegt Eva Faict, Country Manager van Amazon.com.be.

Average Rob, Amber Broos en Pable Andres

Amazon organiseert voor de Prime Days drie speciale events. In de eerste plaats gaat het om ‘Prime Turbo Triathlon’ waarbij je het kan opnemen tegen Average Rob. Met 750 m zwemmen, 5 km lopen en 20 km fietsen in Brussel, is deze triatlon toegankelijk voor iedereen. De triatlon gaat door op zondag 15 september.

Daarnaast kan je ook gaan raven met Amber Broos en The Subs in de iconische Kasko Club in Antwerpen op vrijdag 20 september. Tot slot er ook nog een mogelijkheid om exclusief backstage te zijn bij komiek Pablo Andres tijdens zijn nieuwe show op woensdag 11 september.

Tickets voor deze drie events kan je winnen via de website van Amazon.

Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.