Obama nodigt sterren als Oprah Winfrey en George Clooney uit naar luxueus vakantieverblijf voor zijn 60ste verjaardag

Woensdag 4 augustus staat met rood aangekruist in de agenda’s van celebritywatchers. Niet alleen wordt Meghan Markle 40. Voormalig Amerikaans president Barack Obama wordt dan 60 jaar en nodigt tal van beroemdheden uit naar het imposante landgoed van de Obama’s op het eiland Martha’s Vineyard.

“Het wordt een groots feest”, zegt een bron aan de politieke nieuwswebsite The Hill. Dat heeft onvermijdelijk ook gevolgen voor de Amerikaanse geheime dienst, de Secret Service, want een ex-president moet bewaakt worden. Onder meer tv-ster Oprah Winfrey en acteur George Clooney zouden op de gastenlijst staan. Welke andere sterren of politici uitgenodigd zijn, blijft geheim.

Er zal wellicht plaats genoeg zijn. Het feest plaats vindt plaats in de vakantiewoning van de Obama’s, een landgoed van zowat 700 vierkante meter, inclusief een privéstrand, op Martha’s Vineyard, een eiland bij de Verenigde Staten. Het complex had in 2019 een waarde van ruim 10 miljoen euro.

Het landgoed van de Obama’s, rond de aankoop in 2019 – Isopix
Isopix

De gasten worden wel gevraagd om vooraf een ​​coronatest te ondergaan.

Obama heeft de gewoonte om bij elke mijlpaal in zijn leven een feest te houden. Voor zijn 50ste verjaardag was Oprah ook al een van de genodigden van een feest op het Witte Huis, net als onder meer Jay-Z, Stevie Wonder en Tom Hanks.

Lees ook:

Meer
Lees meer...
Markten