MicroFlavours kweekt ‘microgroenten’

Nog nooit van ‘microgroenten’ gehoord? Ondernemer Dario Vunckx (21) van MicroFlavours tot voor kort ook niet. Vandaag kweekt hij ze zelf op zijn stadsboerderij in Brussel, en levert hij scheuten van onder meer radijzen, rucola en koriander per fiets aan sterrenrestaurants en hotels.

Dario Vunckx en Tom Wilgos van Microflavours
Dario Vunckx (links) en Tom Wilgos (rechts) van MicroFlavours.

Het idee voor MicroFlavours’ ontstond – cliché-alert – bij een pint op café. Anders dan bij 99 procent van de op bierkaartjes opgerich

Dit premium artikel is exclusief voor abonnees
Word abonnee en krijg onmiddellijk onbeperkte toegang tot alle artikels. Nu vanaf € 1,99/maand.

Al abonnee? Log in en krijg toegang tot alle premium artikels.
Meer premium artikelen
Joost Derks
Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20