Luxueuze wereldcruise startend in Miami uitverkocht in drie uur

Een vijf maanden durende luxecruise, aan boord van een Regent Seven Seas Cruise schip, was binnen drie uur uitverkocht. Hiermee werd een nieuw bedrijfsrecord gevestigd. De reis aan boord van de Seven Seas Mariner vertrekt op 6 januari 2024 vanuit de haven Miami.

De cruise in cijfers: Gedurende 132 nachten doet het schip 66 havens aan in 31 landen en vier continenten. 

  • Ook biedt het 442 gratis excursies aan wal en toegang tot 61 UNESCO Werelderfgoedlocaties aan – het meeste dat de cruisemaatschappij ooit op een wereldcruise heeft bezocht.
  • Daarnaast zijn er 12 overnachtingen in havens en overtochten van zowel het Panamakanaal als het Suezkanaal.
  • Het schip zal 34.500 zeemijlen (55522.368 km) afleggen.
  • De route omvat stops in Midden-Amerika, de Amerikaanse westkust en Hawaï, Zuid-Pacifische eilanden, Australië en Nieuw-Zeeland, Azië, India, het Midden-Oosten, de Middellandse Zee en Bermuda.
bron: YouTube

En het kostenplaatje? De prijzen voor de wereldcruise van 2024 beginnen bij 73.499 dollar per gast voor een Deluxe Veranda Suite, tot 199.999 dollar per gast voor een Master Suite.

Deze man verzekert de welgestelde cruisepassagiers dat ze het naar hun zin zullen hebben aan boord van de Regent Seven Seas Explorer, een vorig model – bron: YouTube
het schip in bovenaanzicht – bron: YouTube
de eetzaal – bron: YouTube
een ‘gewone’ slaapkamer – bron: YouTube

Het is overigens het derde jaar op rij dat Regent Seven Seas Cruise Lines het boekingsrecord van de wereldcruise op de openingsdag heeft verbroken.

(bzg)

Lees ook:

Meer
Lees meer...
Markten