Hoe zou het alweer zijn met… Paul Potts?

De hype rond ‘Britain’s got Talent’-runner-up Susan Boyle heeft de schijnwerpers weggehaald bij Paul Potts, de man die de wedstrijd in 2007 won. Deze ondertussen 38-jarige voormalige gsm-verkoper veroverde toen de wereld met zijn versie de aria Nessun Dorma, uit de opera Turandot van Giacomo Puccini.

Sinds dan heeft Potts twee cd’s uitgebracht, vijf miljoen Pond binnengerijfd en is hij een wereldster geworden. Op donderdag 3 september 2009 treedt hij op in Carré in Amsterdam.

In een interview met de Sunday Telegraph legt deze Welshman uit hoe hij vorig jaar in totaal 303 dagen van huis was en meer dan 100 concerten ten beste gaf in 24 verschillende landen.

‘Toen ik werd gevraagd voor een optreden in Oprah, werd ik om 2 uur ’s morgens wakker gebeld. Ik kon amper geloven dat iemand me op dat tijdstip bellen zou, maar toen ik hoorde dat het voor Oprah was, had ik maar één vraag: ‘Waar en wanneer?’ Ik vloog naar Chicago, zong en vloog terug.

 

Meer
Mijn Volglijst

Amerikaanse olievoorraden gestegen

24/11/2021 15:37

(ABM FN-Dow Jones) De voorraden ruwe olie in de Verenigde Staten zijn vorige week gestegen. Dit bleek woensdag uit cijfers van het Amerikaanse energieagentschap EIA.

In de week eindigend op 19 november stegen de voorraden ruwe olie met 1,0 miljoen vaten tot 434,0 miljoen stuks. 

De benzinevoorraden daalden met 0,6 miljoen vaten tot 211,4 miljoen vaten. De voorraden stookolie en diesel daalden met 2,0 miljoen vaten tot 121,7 miljoen stuks. 

Lees meer...
Markten
Lees meer...
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20