Het Gentse MeetDistrict laat bedrijven groeien en dat mag je vrij letterlijk nemen

“MeetDistrict, we grow companies”. De slogan van het Gentse bedrijf mag je vrij letterlijk nemen. Dankzij hun ‘flexible workplaces’ kunnen bedrijven die in aantal werknemers blijven toenemen gemakkelijk verhuizen naar een ander kantoor en toch nog in hetzelfde gebouw blijven werken. Sponsored by MeetDistrict

Het MeetDistrict bestaat sinds 2015 en biedt vandaag aan een vijftigtal bedrijven een innovatieve werkplek. In de Gentse Ghelamco Arena kunnen start- en scale-ups kantoren huren en ook van ruimte veranderen van zodra hun werkplek te klein is geworden. Daarbij biedt het bedrijf ook allerlei extra’s zoals Meetboxen (kleine vergaderzaaltjes), stille ruimtes waar je kan telefoneren en MarketPlaces waar je gezellig een koffie of pintje kan drinken met je collega’s of werknemers van de andere bedrijven. Binnenkort kan ook Antwerpen kennismaken met deze flex spaces, want het MeetDistrict opent een nieuwe site in de buurt van het station van Berchem.

Wat vinden de klanten van het MeetDistrict zelf van de innovatieve flex spaces? Dat vertellen ze je graag in deze video: 

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20