Goedkoop Zeeman-parfum online aan woekerprijzen te koop

‘Lucht’, het goedkope parfum dat winkelketen Zeeman afgelopen weekend verkocht, wordt maandag aan woekerprijzen te koop aangeboden op veilingssites als Marktplaats.

67 over 135 tot wel 2.000 euro voor een flesje parfum van 4,99 euro in de winkel. Wie de online veilingssites erop naslaat, moet woekerprijzen betalen om het goedkope flesje eau de parfum van de Nederlandse discountketen Zeeman in huis te halen.

Afgelopen zaterdag bracht Zeeman ‘Lucht’ aan de man, maar al na enkele uren was het flesje in zowel de winkels als de webshop uitverkocht. De unisex geur, die verkrijgbaar was in een blauwe en een gele variant, ging heel vlot over de toonbank. ‘We hebben groot op ingekocht, maar door dit enorme succes zijn we toch verrast’, stelt Zeeman in een persbericht.

Sneakers en trouwjurken

‘Door het succes van eerdere campagnes, zoals de trouwjurk en onze sneakers, weten we dat een spraakmakend product heel wat mensen in beweging kan brengen’, klinkt het, verwijzend naar de befaamde Zeeman-sneakers en Zeeman-trouwjurk. In 2016 bood de winkelketen er eentje van 29,99 euro aan, wat eveneens een overdonderend succes was.

Zeeman introduceerde het product, omdat de discountketen verbaasd was over de dure prijzen van parfums. ‘Het is juist onze bedoeling een topgeur voor de laagst mogelijke prijs aan te bieden. We zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk weer nieuwe voorraad hebben’, stelt Zeeman, die oproept om geen hoge bedragen neer te tellen.

Meer