De Post stelt nieuw internationaal sorteercentrum voor

Op Brussels Airport is het nieuwe sorteercentrum voorgesteld van Belgian Post International (BPI). In het nieuwe sorteercentrum European Mail Center op Brucargo, de vrachtluchthaven van Brussels Airport, worden dagelijks gemiddeld 55 ton brieven en pakketten verwerkt voor het internationale postverkeer. In het centrum werken ongeveer 400 mensen. Belgian Post International realiseerde het voorbije jaar een omzet van ongeveer € 400 miljoen, wat 13 % vertegenwoordigt van de totale omzet van De Post en een verdubbeling op zes jaar tijd. Belgian Post International behoort daarmee naar eigen zeggen tot de vijf belangrijkste spelers ter wereld op het vlak van internationale postactiviteiten. (MH)

Meer
Mijn Volglijst

Valuta: dollar fundamenteel beter dan euro

27/11/2021 09:24

(ABM FN-Dow Jones) Fundamenteel staat de Amerikaanse dollar er beter voor dan de euro. Dit vindt valuta-analist Joost Derks van iBanFirst.

Daarbij verslechtert de coronasituatie in Europa "in rap tempo met mogelijk hardere lock-downs tot gevolg". De euro/dollar is hier afgelopen week ook al op vooruit gelopen, maar werd aan het eind van de afgelopen handelsweek een halt toegeroepen, zag Derks.

Lees meer...
Markten
Lees meer...
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20