Datingapp Bumble en Netflix werken samen om je ideale match te vinden aan de hand van je favoriete series

Ben je single en op zoek naar iemand die je interesse in series en films deelt? Dan hebben datingapp Bumble en Netflix de perfecte oplossing. De twee werken namelijk samen aan een nieuwe functie binnen Bumble, waarbij je kan zien hoeveel je match kent van de Netflix-catalogus. De functie is op dit moment nog niet beschikbaar in België.

Nu meer en meer mensen afstand nemen van de analoge televisie, is het vaak moeilijk in te schatten van welk soort televisie je mogelijke date houdt. Om dat probleem de wereld uit te helpen, hebben Bumble en Netflix nu de handen in elkaar geslagen. Met Netflix Nights willen ze hun gebruikers een beter inzicht geven in wat je matches weten over je favoriete series.

Netflix Nights

Vanaf eind deze maand kunnen gebruikers van de app Bumble hun ideale match vinden aan de hand van hun interesses op Netflix. Dat kan via de nieuwe game ‘Netflix Nights’, een soort quiz waarbij jij en je date jullie kennis over de streamingdienst moeten testen. Uiteindelijk kan je aan de hand van de resultaten zien hoe compatibel jij en je date zijn op vlak van Netflix.

Op die manier kunnen je mogelijke dates ook niet liegen over gekeken series en zullen ze zich eerst moeten bewijzen. De quiz is een officiële samenwerking met de streamingdienst, waardoor ook bekende gezichten zullen opduiken. Zo kunnen gebruikers onder andere Ashley Park van ‘Emily in Paris’, Jonathan Daviss uit ‘Outer Banks’ en Alexa Lemieux uit ‘Love is Blind’ verwachten.

Tussen 30 januari en 13 maart zal er elke week een andere Netflix Nights verschijnen. Tot nu toe enkel in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Canada, maar de kans bestaat dat de functie later ook naar Europa komt.

Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.