Social media-ster Bhad Bhabie (18) verdient 1 miljoen dollar op OnlyFans in amper zes uur tijd

Danielle Bregoli, ook bekend onder haar rappersnaam Bhad Bhabie, beweert een nieuw record te hebben gevestigd op OnlyFans. Op amper zes uur tijd zou de pas 18 jaar geworden Bhad Bhabie meer dan 1 miljoen dollar (850.000 euro) hebben verdiend op de website.

Dat er met de website OnlyFans veel geld valt te verdienen, bewees Bella Thorne eind augustus vorig jaar al. De actrice verdiende toen in één week tijd meer dan 2 miljoen dollar. Achteraf moest ze wel een groot deel van dat geld terugbetalen omdat veel abonnees zich bedrogen voelden door de content die ze te zien kregen. Dat zorgde toen voor veel commotie bij sekswerkers die op OnlyFans zitten.

1 miljoen dollar op 6 uur tijd

Toch blijft OnlyFans voor sommigen een heel lucratieve bezigheid. Dat bewees de Amerikaanse rapper Bhad Bhabie deze week. Op haar Instagrampagina (17 miljoen volgers) deelde ze een printscreen waaruit blijkt dat ze meer dan 1 miljoen dollar zou verdiend hebben op OnlyFans. “Niet slecht voor 6 uur”, schreef ze erbij.

Bhad Bhabie rekent 23,99 dollar (zo’n 20 euro) per maand aan voor toegang tot exclusieve foto’s en video’s op haar OnlyFans-pagina. Abonnees krijgen ook de mogelijkheid om rechtstreeks berichten met haar te sturen. Dat laatste was goed voor ongeveer één vierde van haar totale inkomsten.

Dat zoveel mensen interesse hebben om Bhad Bhabie (zo goed als) naakt te zien, zorgt voor veel ophef op sociale media. Danielle Bregoli, zoals ze echt heet, is namelijk pas op 26 maart 18 jaar geworden.

Wie is Bhad Bhabie?

Danielle Bregoli kreeg voor het eerst bekendheid in 2016 op 13-jarige leeftijd via het programma Dr. Phil. Daar zat ze omdat haar moeder haar had ingeschreven omdat ze vond dat haar dochter onhandelbaar was. Bregoli deed er tijdens de uitzending alles aan om te tonen dat dat klopte. Met haar catchphrase “Cash me ousside, how bout dah” groeide de tiener in korte tijd uit tot een meme. Het leverde haar zelfs een nominatie voor de MTV Movie & TV Awards op in de categorie Trending.

Bregoli bleef na haar snelle bekendheid via Dr. Phil niet bij de pakken zitten en tekende in 2017 een platencontract. Haar debuutsingle These Heaux bereikte meteen de Billboard Hot 100-hitlijst, als jongste vrouwelijke rapper ooit. Ze is ook de jongste artieste van het afgelopen decennium die platina behaalde met de singles Gucci Flip Flops (feat. Lil Yachty) en Hi Bich.

Ondertussen speelt Bhad Bhabie ook de hoofdrol in de Snapchat-reeks Bringing Up Bhabie. Haar meest recente singles scoren wel heel wat minder, maar nu ze 18 jaar heeft, heeft Bhabie duidelijk een andere bron van inkomsten gevonden.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20