Business AM zoekt gedreven journalist!

MediaNation is onderdeel van GMGroup NV en vormt vandaag het dak boven de drie thematische pijlers: BusinessNation (o.a Newsweek, BusinessAM, 8AM & newsmonkey), HealthNation (o.a. Gezond) en TravelNation (o.a Goodbye). Het is onze ambitie om voor onze lezers en surfers geloofwaardige informatie en inspiratie te geven rond business, gezondheid en reizen en voor onze partners hen op print en digitaal een 360° media-aanbod aan te bieden dat hen toelaat om hun merk te positioneren via brand- en native advertising. In dit sterk groeiend landschap willen we ons redactieteam versterken.

Wat is de uitdaging?

Economie is overal, maar economie is ook voortdurend in beweging. En al die evoluties treffen via alle mogelijke omwegen onze portefeuille. Wat betekent de coronacrisis en haar economische gevolgen voor ons gezinsbudget? Gaan we nog kunnen reizen, en zo ja, hoe? Hoe organiseren we onze eigen financiële situatie voor nu, morgen en de verdere toekomst? Wat met mijn job? Business AM wil een gids zijn voor onze lezer. Om die ambitie waar te maken, zijn wij op zoek naar een gedreven journalist (M-V-X). 

Jouw profiel?

• Je hebt een brede interesse in economisch en sociaal-economisch nieuws.

 • Je kunt onderwerpen ‘vertalen’ naar een breed publiek.

• Je zoekt naar niet voor de hand liggende verbanden en bent creatief.

• Je hebt een diploma journalistiek en/of een economische opleiding.

• Je hebt een sterke, foutloze pen.

• Je hebt een neus voor nieuws en je weet hoe je te verdiepen in de achtergronden bij het nieuws.

• Je hebt ervaring met digitale media, begrijpt het belang van dynamische en relevante foto’s en je kan grafieken produceren. Video schrikt je niet af.  

• Je bent flexibel en leergierig.

Wat mag je van ons verwachten?

Binnen MediaNation kom je terecht in een ambitieus team dat samen met jou the next level wil gaan. In ruil voor je gedreven inzet, krijg je van ons een interessant verloningspakket als freelancer.

Klaar voor een nieuwe uitdaging en spring je graag mee op deze trein? Stuur dan je motivatiebrief en cv door naar vacature@gmgroup.be. Good luck! En hopelijk tot snel! 

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20