Vacature: MediaNation zoekt kandidaten om elke dag impact te maken

Bij MediaNation is onze missie glashelder: we streven ernaar om ons publiek op de best mogelijke manier te linken aan onze adverteerders. Alles wat we doen of denken, moet leiden tot een betere manier om de doelstellingen van onze adverteerders te koppelen aan onze doelgroepen. 

Deze doelgroepen zijn sterke niche-audiences in Business, Millenials (18-30), Health & Travel Enthousiasts op BusinessAM, Newsmonkey, Gezond en Goodbye

Wij geloven dat dit de mensen zijn die het verschil maken. Altijd. Daarom nemen we niet alleen de besten aan, we geven ze ook een grondige opleiding voor ze ‘de arena’ betreden. Daarna maken we ruim tijd vrij voor training en om onze prestaties voortdurend te verbeteren.

Er is veel werk aan de winkel: van slimme productisering (GameChangers, PartnerExperts, Back2Business, …) tot het bouwen van een efficiënte sales-funnel en het ontwerpen van een consistente flow om fans te maken van onze klanten. Het voordeel is dat je veel impact kan hebben op hoe we het verschil gaan maken. De keerzijde is dat niet alles afgebakend is en er geen vaste structuur is waar je in past. 

Daarom zijn we op zoek naar dynamische, ondernemende mensen die slim combineren met plezier, die graag samen met ons willen leren en een grenzeloze ambitie hebben om het verschil te maken, die gedijen en het voortouw nemen wanneer alles nog vrij veranderlijk is. Omdat het een zware race wordt, hebben we ook teamspelers nodig die elkaar steunen en teamleden helpen die in nood zijn. 

Hoe dan ook, de kans is groot dat je wordt aangenomen als

Business Development Manager bij MediaNation

Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor, nou ja, het ontwikkelen van de business 😉 Samen met de inbound marketeer zul je gekwalificeerde leads genereren die je zult omzetten in echte business. Vervolgens neem je die klanten mee en maak je ze tot echte fans van jouw creatieve out-of-the-box ideeën om ze zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het is een cruciale positie binnen het bedrijf, aangezien new business erg belangrijk is in deze startup-omgeving.

Herken jij jezelf hierin?: 

  • Levenslang leren
  • Ondernemersgeest
  • Extraverte persoonlijkheid
  • Commerciële drive om doelstellingen te verpletteren
  • Teamplayer

Wat we je bieden: 

  • Een dynamische werkplek waar je kan leren van externe experts en collega’s
  • De mogelijkheid om echte impact te maken in de bedrijfsbeslissingen
  • De mogelijkheid om te overtreffen en meer te verdienen wanneer targets worden verpletterd
  • Alle nodige werkmiddelen zoals bedrijfswagen, gsm, laptop…
  • Moderne werkomgeving bij MeetDistrict Berchem & Gent

Do you have what it takes? Stuur ons een mailtje naar vacature@medianation.be.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20