Autolening voor Zelfstandigen

Als zelfstandige is het hebben van een degelijke auto vaak één van de belangrijkste zaken om te regelen. De financiering van een auto dient dan ook tot in de puntjes geregeld te zijn en bij voorkeur nog zo min mogelijk kosten met zich mee te brengen. Het leven van een zelfstandig ondernemer kan immers erg hard zijn omdat je er volledig alleen voor staat en geen tijd hebt om op je lauweren te rusten. In bepaalde gevallen is het zelfs nodig om investeringen te doen, en dus kosten te maken om als zelfstandige verder te kunnen komen. Een degelijke bedrijfsauto is daar zelfs een goed voorbeeld van. Een veilige en betrouwbare auto van de zaak kost echter ene heleboel geld, en om die reden voelen veel zelfstandigen zich genoodzaakt om een autolening aan te gaan voor de financiering ervan.

Snel en gemakkelijk een autolening voor zelfstandigen regelen

Schermafbeelding 2016-06-11 om 15.09.36

Bij steeds meer kredietverstrekkers kun je vandaag de dag terecht voor een voordelige autolening, zelfs als je een zelfstandige bent. Door makkelijk en snel geld te kunnen lenen, bespaar je immers tijd, die je vervolgens weer kunt gebruiken om te werken aan je bedrijf. Bij het afsluiten van een autolening wil je uiteraard niet dat je te maken krijgt met trage aanvraag- en beoordelingsprocessen. Bij voorkeur kies je als zelfstandige voor een kredietverstrekker die de administratieve rompslomp, die samengaat met de aanvraag van een autolening, zo beperkt mogelijk te houden.

Tip! Simuleer gratis én online verschillende autoleningen:

AanbiederGratis adviesHypotheek vergelijken (tip)
Tip: leen tot 110% van uw voertuig.Maak een simulatie
Tip: voordelige lening voor een nieuwe wagenMaak een simulatie
Tip: persoonlijke lening voor een tweedehands auto zonder omwegen. Maak een simulatie 

Verder wil je als zelfstandige in de regel alleen zaken doen met een kredietverstrekker die discreet en vertrouwelijk met je gegevens omgaat. Niet iedereen hoeft namelijk te weten wat je, als zelfstandige, voor kosten maakt. Een kredietverstrekker waar al je financiële gegevens veilig zijn is dan ook een must. De betrouwbaarheid van een kredietverstrekker kun je vandaag de dag gemakkelijk achterhalen door in een online zoekmachine de naam van het bedrijf in te voeren en op zoek te gaan naar klantbeoordelingen en reviews. Deze objectieve beoordelingen zullen je namelijk veel meer vertellen dan de vaak gladde verkooppraatjes van de kredietverstrekker zelf.

Autolening voor zelfstandigen zelf berekenen

Voordat je een autolening voor zelfstandigen aan wilt gaan, moet je jezelf er altijd wel van vergewissen dat je in zee gaat met een kredietaanbieder die volledig transparant is naar haar klanten toe. Een betrouwbare aanbieder van leningen en kredieten zal je van tevoren zo goed mogelijk proberen te informeren over wat je te wachten staat als je voor een bepaalde leenvorm kiest.

Daarnaast kun je de tarieven van een bepaalde lening ook altijd beter zelf een keer berekenen. Dit kun je onder andere doen door de simulatie- of calculatortools die je tegenwoordig op steeds meer websites van kredietverstrekkers aantreft. Je weet dan voordat je een lening aangaat hoeveel deze je uiteindelijk zal gaan kosten, hoeveel je elke maand af dient te betalen en wat de uiteindelijke looptijd van de lening zal zijn. Natuurlijk kun je dergelijke berekeningen ook zelf maken, maar dan weet je zeker dat je veel meer kostbare tijd zult verliezen.

Tip: Hoeveel geld kan ik lenen voor een tweedehandswagen?

Voordelig geld lenen voor zelfstandigen

Een heleboel kredietverstrekkers bieden zelfstandigen de mogelijkheid om tegen extra voordelige tarieven en voorwaarden geld te lenen, bijvoorbeeld voor de financiering van een bedrijfsauto. Het zal dan ook zeker lonen de diverse mogelijkheden, bij meerdere aanbieders van leningen en kredieten, naast elkaar te leggen en goed te vergelijken. Pas dan kun je als zelfstandig ondernemer, het meeste voordeel halen uit een bepaalde lening, ook die bedoeld is voor de financiering van je bedrijfsauto.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20