Markten:
Markten inladen...

VRIJDAG 10 APR

Business 24/7

Zoeken
scrollTop top

Vijf Valentijnscadeautjes die u vandaag nog rond krijgt

Logo Business AM
Lifestyle

13/02/2020 | Sofie Van Waeyenberghe | 4 min leestijd

Foto Isopix

Nog op zoek naar een inspirerend Valentijnscadeau om morgen aan uw wederhelft te presenteren? Wij helpen u graag een handje.

Verse bloemen (voor een paar maanden)

Bloemen zijn een klassieker op Valentijn, maar met een bloemenbon toont u dat u een termijndenker bent. Nadeel: een bon presenteren is niet heel romantisch. Het voordeel is dat u het hele jaar door (of elke week of maand gedurende een tijdje) korte attenties laat vallen, zonder dat u er aan moet denken. Een bon van Bloomon of Interflora bezorgt u al enkele maanden bloemen voor minder dan 100 euro.

De uitstap

U kan natuurlijk proberen om last-minute een restaurant te versieren, al kan het misschien ook wat origineler. Wat dacht u bijvoorbeeld van een uitstap met een luchtballon, later nog in te plannen? Of wil u zelf ook verrast worden? Een SRPRS-me-bon heeft u vandaag in huis.

De traiteur

Een etentje, nog een klassieker, maar om nu nog last-minute een restaurantreservatie te maken, dat lukt niet altijd. Een goed alternatief, en des te intiemer, is de traiteur-optie. De lokale slager biedt die vast aan, en met een telefoontje, een set kaarsen en een bloemetje heeft u een dinertje chez vous geïnstalleerd.

De lingerieroute

De iets pikantere optie, en steeds populair op Valentijn: lingerie. Handelsorganisaties laten weten dat vrouwen én mannen graag lingerie geven of krijgen. Om gesukkel met maten te voorkomen, kan u gaan voor een lingeriebon. Dat haalt u ook meteen nog in huis en dat bespaart u angstzweet bij de keuze. Hier kan u nog een bon printen, al zijn er ook de grote ketens.

Een streep erotiek

Vermoedelijk niets zo slecht voor de romantiek als een waardebon voor een seksshop, maar voor wie echt een stouter cadeautje wou geven, is er goed nieuws. De meeste seksshops zijn ’s avonds geopend, zeker rond Valentijn. U kan dus zelf nog even langslopen, of gewoon met twee. Wel een originele date.

Source: BusinessAM


Gelijkaardige artikels


Logo BusinessAM

Business AM | Zo gezegd

Watermark

Ik denk dat de universiteit er in essentie is om plezier te maken en om te bewijzen dat je je huiswerk kan maken. Maar ze is er niet om te leren.

Elon Musk
Logo Business AM

Business AM | Stocks

Logo Business AM

Business AM | Zo gezegd

Quote van de dag Elon Musk

Ik denk dat de universiteit er in essentie is om plezier te maken en om te bewijzen dat je je huiswerk kan maken. Maar ze is er niet om te leren.

Elon Musk
zo gezegd michel barnier

Er zijn veel ernstige verschillen tussen het VK en de EU over de toekomstige handelsrelatie. Een akkoord is mogelijk… al is het moeilijk.

Michel Barnier, hoofdonderhandelaar brexit voor de EU
Quote van de dag corona

We moeten rationeel blijven. Maar de kans om het virus in te dammen wordt kleiner. We bereiden ons ook voor op een pandemie.

Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur-generaal van de WHO
Goed gezegd Sanna Ma

De American Dream kan je best in de Scandinavische landen realiseren.

Sanna Marin, premier van Finland
zo gezegd Hillary Clinton

Niemand vindt Bernie Sanders leuk. Niemand wil met hem werken, en hij krijgt niets gedaan.

Hillary Clinton