Themapark rond Super Mario geeft eerste beelden vrij

Op 4 februari opent bij Universal Studios Japan ‘Super Nintendo World’, een nieuw gedeelte in het attractiepark voor fans van Super Mario. Het park gunt nu al een blik achter de schermen.

In Osaka komen begin februari figuren als Super Mario, Luigi en Yoshi tot leven, bekend van het populaire videospel Super Mario Bros van Nintendo. Fans zullen er onder meer kunnen ervaren hoe snel een ‘echte” rit in een Mario Kart bolt, of levensechte munten kunnen verzamelen zoals de Italiaanse loodgieter dat in het spel zelf doet.

De opening van het langverwachte Super Nintendo World komt er ter ere van het twintigjarig bestaan van Universal Studios Japan. Normaal gezien zou Super Nintendo World vorige zomer al openen, maar het coronavirus stak daar een stokje voor. Universal Studios Japan hoopte het park zeker tijdig te kunnen klaarstomen voor de start van de Olympische Spelen in juli 2021. Dat zal hen bij dezen ook lukken.

Omdat reizen naar Japan er nog niet meteen in zit, gunt het pretpark ons al wat beeldmateriaal over hoe de wondere wereld van Super Mario er in pretparkvorm zal uitzien.

De inkomhal van het ‘Bowser-kasteel’ – Foto: Universal Studios Japan
Foto: Universal Studios Japan
Ritje met een ‘echte’ Mario Kart – Foto: Universal Studios Japan
Foto: Universal Studios Japan
Een souvenirwinkeltje met gadgets – Foto: Universal Studios Japan
Foto: Universal Studios Japan
Bovenaanzicht van het park – – Foto: Universal Studios Japan
Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20