Discreet overleg tussen Van Peteghem en Bouchez moet pad effenen voor doorbraak fiscale hervorming: MR lijkt alvast gepaaid, nu wachten op de premier die “geen ballonnen wil oplaten”

Ja, de plannen voor de grote fiscale hervorming zijn klaar. Minister van Financiën Vincent Van Peteghem heeft z'n huiswerk gedaan, én vooral: hij is in stilte z'n voorstellen ook gaan aftoetsen bij de coalitiepartners zelf, niet in het minst bij Georges-Louis Bouchez (MR). De MR-voorzitter zou niet langer negatief staan tegenover een vergaande hervorming, zolang die maar "een evenwicht zit" in het geheel. Met andere woorden: geen hervorming om de belastingen dan te verhogen, en de begroting t

Dit premium artikel is exclusief voor abonnees
Abonneer je nu op Business AM!
Denk jij vooruit, aan de toekomst van morgen? Business AM is jouw leidraad doorheen verandering. Hol niet achter de feiten aan en maak deel uit van Vlaanderens snelst groeiende business website.
Al abonnee? Log in en krijg toegang tot alle premium artikels.
Meer premium artikelen
Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.