Online marketingbureau Grizzly New Marketing opent nieuw kantoor in Sint-Niklaas

Het Nederlandse Grizzly New Marketing opent een nieuw kantoor in Sint-Niklaas. Om haar groei in België te ondersteunen, zijn ze daarom op zoek naar sterke profielen. Wil jij samen met een enthousiast team van jonge collega’s werken bij een snelgroeiend online marketingbureau? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen sales, marketing of development? Lees dan snel verder!

Grizzly New Marketing is een Nederlands online marketingbureau gespecialiseerd in zoekmachine positionering. Sinds 2001 helpt Grizzly New Marketing nationaal en internationaal opererende kmo’s om zichzelf online beter te profileren via zoekmachinemarketing, ook wel SEO genoemd. Zo zorgt Grizzly New Marketing er onder andere voor dat websites optimaal vindbaar worden én blijven op de belangrijkste zoekmachines, zoals Google, Bing en Yahoo. Als Selected Premier Partner helpt Grizzly van Google New Marketing bedrijven te groeien en de prestaties van hun online campagnes te maximaliseren. Klinkt als muziek in de oren? Wel, ook jij kan werken bij Grizzly New Marketing!

Grizzly New Marketing werd opgericht in 2001 en kende sindsdien een zeer snelle groei, met ondertussen al meer dan 150 voltijdse medewerkers. Hun eerste kantoor ligt in Breda (Nederland) en nu komt het succesvolle online marketingbureau met een nieuwe Belgische vestiging in Sint-Niklaas. Om ook daar de organisatiegroei verder te zetten, is Grizzly New Marketing er op zoek naar een enthousiast team van jonge collega’s. Heb jij een passie voor online marketing en SEO, en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan zeker deze en andere vacatures op hun website:


In ruil voor jouw enthousiasme biedt Grizzly New Marketing je heel wat voordelen. Zo zal je werken voor een Selected Premier Partner van Google, waardoor je toegang krijgt tot de interne keuken van Google en kan deelnemen aan interessante incentiveprogramma’s. Bovendien is Grizzly New Marketing met nationaal en internationaal opererende kmo’s uit diverse sectoren verkozen tot een van de snelst groeiende bedrijven van Europa. Je komt dus terecht in een ambitieus bedrijf met reële doorgroeimogelijkheden. Je werkt in een informele en open werksfeer en kan ontspannen tijdens een van de vele bedrijfsuitjes of op een van de maandelijkse drinks.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20