OnePlus houdt Summer Launch op 16 juli: Dit mogen we verwachten

Technologiemerk OnePlus plant een grootschalige Summer Launch op 16 juli. In Milaan zal het dan heel wat veelbelovende nieuwe producten voorstellen. Het gaat om een smartphone, een tablet en meerdere wearables.

OnePlus is al langer een van de toonaangevende techmerken wereldwijd. Het bedrijf heeft naast smartphones ondertussen ook al heel wat andere producten op de markt. Zo maakte OnePlus recent nog indruk met de OnePlus Watch 2. Deze zomer brengen ze opnieuw vier producten op de markt. Die zullen aangekondigd worden op het Summer Launch Event op dinsdag 16 juli om 15 uur Belgische tijd in Milaan. Dat event is ook live te volgen via YouTube.

Nieuwe producten

OnePlus Nord 4

  • Deze nieuwe smartphone wordt de eerste volledig metalen smartphone met 5G.
  • Geïnteresseerden kunnen de OnePlus Nord 4 pre-orderen. Dan krijg je een Persia Crossbody Bag zolang de voorraad strekt. Bovendien maak je zo ook kans op een TUMI 19 Degree Aluminium International Carry-on. OnePlus ging met dat bedrijf namelijk een exclusieve samenwerking aan.

OnePlus Pad 2

  • Deze nieuwe tablet stelt productiviteit centraal.

OnePlus Nord Buds 3 Pro

  • Nieuwe hoogstaande draadloze oortjes.

OnePlus Watch 2R

  • Deze smartwatch wordt een lichtgewicht waarop Wear OS is voorzien.

Volg hier het OnePlus Summer Launch Event live:

Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.