OnePlus maakt meer details bekend van aankomende Nord 4, Pad 2, Nord Buds 3 Pro en Watch 2R

OnePlus lanceert op dinsdag 16 juli tijdens hun Summer Launch Event in Milaan vier nieuwe producten. Het gaat om de smartphone OnePlus Nord 4, de tablet OnePlus Pad 2, de earbuds OnePlus Nord Buds 3 Pro en de smartwatch OnePlus Watch 2R. Van deze geplande producten zijn nu ook meer details bekendgemaakt.

Het wordt een leuke zomer voor fans van het internationale technologiemerk OnePlus. Volgende week worden er namelijk vier nieuwe techproducten gelanceerd. Het gaat om een smartphone, een tablet en meerdere wearables.

“Onze nieuwste producten zijn in nauwe samenwerking met onze community ontworpen en gaan onze gebruikers helpen het maximale uit elk aspect van hun digitale leven te halen.”
Kinder Liu, President en COO van OnePlus

OnePlus Nord 4

  • Deze nieuwe smartphone wordt de eerste volledig metalen smartphone met 5G. Dat moet voor “sterkte en verfijning” zorgen.
  • Met een dikte van 7,99 millimeter wordt het de dunste Nord ooit. De Nord-lijn van OnePlus moet de toptechnologie van het bedrijf beschikbaar maken in meer betaalbare toestellen.

OnePlus Pad 2

  • Deze nieuwe tablet is extra licht en compacter en zorgt er zo voor dat het tabletgamma van OnePlus nu ook model heeft dat ideaal is om altijd overal mee naartoe te nemen.
  • De tablet beschikt ook over de nieuwste AI-technologie.

OnePlus Nord Buds 3 Pro

  • Deze nieuwste OnePlus Nord Buds beschikken over actieve ruisonderdrukkingstechnologie en opvallende basprestaties.

OnePlus Watch 2R

  • Dit is de opvolger van de recent gelanceerde en veelgeprezen OnePlus Watch 2. Hij beschikt dan ook over dezelfde revolutionaire Dual-Engine-architectuur, die zorgt voor een batterijduur van 100 uur.
  • Daarnaast is er ook een nog verbeterde fitnesstracking om gebruikers te helpen de meest nauwkeurige resultaten tijdens het sporten te behalen.
Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.