Markten:
Markten inladen...

MAANDAG 19 OKT

Business 24/7

Zoeken
scrollTop top

Neckermann-winkels opnieuw open

Logo Business AM
Coronacrisis

11/06/2020 | Sofie Van Waeyenberghe | 2 min leestijd

Isopix

Neckermann heropent vrijdag al zijn 62 winkels in België. In 40 winkels kunnen klanten doorlopend en zonder afspraak terecht van maandag tot zaterdag om vakantieplannen te bespreken.

De overige 22 kleinere shops zullen twee dagen per week open zijn, op maandag (op afspraak) en zaterdag (vrij bezoek). Neckermann werkte een bijkomend aanbod uit met onder meer 50.000 extra vakantiewoningen en 2.000 kampeeradressen, meldt de reisorganisatie donderdag in een persbericht.

Thomas Cook

Eind vorig jaar moesten 91 filialen van Thomas Cook Retail België sluiten nadat de Britse multinational op de fles was gegaan. De Spaanse reisorganisatie Wamos Group nam een 60-tal reiswinkels over.

De Neckermann-winkels kenden begin dit jaar een nieuwe start, maar het coronavirus gooide na enkele maanden roet in het eten. De reisorganisatie maakt nu een tweede doorstart. De voorbije week werd ‘corona-bestendig’ proef gedraaid in een vijftal winkels. Er is plexiglas geïnstalleerd, alle medewerkers kregen een hygiëneopleiding en is er handgel beschikbaar.

Belgische vakanties

Neckermann werkte een bijkomend aanbod uit met onder meer 50.000 extra vakantiewoningen en kampeeradressen. ‘Vroeger was 80 procent van onze verkochte reizen in de zomer een vliegvakantie naar het Middellandse Zeegebied. De coronacrisis heeft de plannen om het reisaanbod uit te breiden versneld. Het klassieke aanbod van vliegvakanties, citytrips enzovoort blijft behouden, maar de voorbije maanden zijn verschillende samenwerkingen opgezet die verder gaan’, zegt woordvoerster Leen Segers.

‘Onder andere met Interhome, dat meer dan 50.000 vakantiewoningen binnen en buiten Europa aanbiedt, en met campings.com, dat meer dan 2.000 kampeeradressen in portefeuille heeft. Ook ons eigen ‘Eureka’-platform staat nu op punt: Belgen kunnen er zelf hun reis samenstellen en hebben de keuze uit bestemmingen van over de hele wereld’, klinkt het.

Source: Belga


Gelijkaardige artikels


Logo Business AM

Corona-alarm

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  39.948.934
 • Aantal
  doden
  1.113.102
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  222.253
 • Aantal
  doden
  10.413
KU Leuven test studenten zelf op coronavirus Icon
16:41

KU Leuven test studenten zelf op coronavirus

Leuvense studenten kunnen zich vanaf maandag laten testen op een coronabesmetting in een afnamecentrum dat het KU Leuven in samenwerking met de hogescholen speciaal...


Biden vs Trump
AMERIKAANSE VERKIEZINGEN
Volg het hier LIVE elke dag
Logo Business AM

Business AM | Stocks