Leningcalculator: maak een simulatie van jouw lening

Een leningcalculator kan je helpen met het vinden van de juiste lening. Denk je aan het lenen van geld om een ​​huis of auto te kopen en wil je weten hoeveel het je in totaal zal kosten? Hoeveel bedraagt de aflossing van jouw lening? Of wil je weten hoeveel rente je uiteindelijk aan een lening betaalt?

Met een leningcalculator kun je elk type persoonlijke lening berekenen. Of je nu wil weten wat de rente is voor het kopen van lastminutetickets, het boeken van een vlucht voor een sollicitatiegesprek in het buitenland, of om jouw auto weer op weg te helpen, je kunt er binnen enkele seconden achter komen met de leningscalculator.

Bij het gebruik van lening calculator zijn er geen extra of verborgen kosten. Je weet precies wat je zult betalen. Met behulp van de leningcalculator kun je het volledige terugbetalingsbedrag op jouw leningen bepalen.

Tip! Vergelijk verschillende leningen:

AanbiederInformatieBekijk voordelen
Neem zeker een kijkje op de website van Cetelem (BNP PARIBAS). Daar kunt u gratis uw lening simuleren aan aantrekkelijke tarieven
Let op: geld lenen kost ook geld!.
Meer informatie

Weten hoeveel je je kunt veroorloven om te lenen, kan moeilijk zijn om te berekenen. Een calculator doet gelukkig al het werk voor jou. Voer eenvoudig het bedrag in dat je mogelijk wil lenen en de calculator berekent jouw geschatte terugbetalingen. Hieronder staan ​​de websites die worden gebruikt bij het berekenen van leningen:

ING Home Loan

U kunt jouw woningkredieten simuleren met ING Mortgage Simulator.

https://www.ing.be/en/retail/mortgage-simulator

Raiffeisen leningsimulator

Voer gewoon de vereiste informatie in en ontvang de geschatte maandelijkse aflossingen op je geleende bedrag.

https://www.raiffeisen.lu/en/private/finance/tools/personal-loan-simulator

CIMBCLICKS

Gebruik deze calculator voor basisberekeningen van veelvoorkomende leningen, zoals hypotheken, autoleningen, studieleningen of persoonlijke leningen.

https://www.cimbclicks.co.id/ib-cimbniaga/Ge12600a.html

Business Loan Calculator

Zakelijke leningen zijn er in veel verschillende vormen. De meeste hebben maandelijkse betalingen nodig, andere kunnen wekelijkse betalingen, dagelijkse betalingen of alleen rentebetalingen vereisen.

https://www.calculator.net/business-loan-calculator.html

Renteberekening

Tip! Vergelijk verschillende leningen:

AanbiederInformatieBekijk voordelen
Neem zeker een kijkje op de website van Cetelem (BNP PARIBAS). Daar kunt u gratis uw lening simuleren aan aantrekkelijke tarieven
Let op: geld lenen kost ook geld!.
Meer informatie

Bijna alle leningstructuren omvatten rente, de winst die banken of geldschieters maken op leningen. Rentevoet is het percentage van een lening betaald door kredietnemers aan geldschieters. Leners die op zoek zijn naar leningen, kunnen de werkelijke rente berekenen die aan kredietverstrekkers wordt betaald op basis van hun tarieven door het gebruik van:

https://www.calculator.net/interest-calculator.html

Online rekenmachines bieden gemak, maar zijn slechts een algemene leidraad. Voordat je een belangrijke financiële beslissing van welke aard dan ook neemt, moet je ALTIJD jouw persoonlijke omstandigheden en vereisten bespreken met een voldoende gekwalificeerde financieel adviseur die in staat is om te beoordelen en te adviseren op basis van jouw algehele situatie.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20