Koptelefoons, soundbars & speakers: de beste kadotips voor de feestdagen

Het eindejaarsseizoen is in aantocht. Zoals ieder jaar trakteren retailers ons gedurende Singles Day, Black Friday en Cyber Monday op een periode vol prijzenkortingen. Zo ook bij audioexpert Teufel. Tijdens de maand november kan je ongekend sterke deals scoren op speakers, radio’s, soundbars en koptelefoons. Klinkt dit als muziek in je oren? Wij lijsten alvast enkele knalkortingen voor jullie op.

1. ULTIMA 40

Met deze hifi-towerspeakers haal je het beste geluid voor de beste prijs in huis. De Teufel Ultima 40 is Europa’s best verkochte verticale speaker. Dompel je onder in een uitgebalanceerde sound voor verschillende genres als pop, rock, klassiek & jazz. Reken op twee krachtige woofers voor een zuiver volume en voel de bas door je lijf dreunen dankzij de dubbele basreflexpoort. Scoor de ULTIMA 40 met maar liefst 40% korting! Nu voor €299,99 in plaats van € 499,99.

©Teufel

2. ULTIMA 40 SURROUND “5.1 Set”

Je kan de populaire Ultima 40 towerspeakers verder uitbreiden tot een ware home cinema opstelling. Creëer een ware thuisbioscoop en geniet vanuit je eigen zetel een 5.1 allround bioscoopgeluid om helemaal op te gaan in jouw series en films. Behalve twee Ultima 40 towerspeakers beschikt deze set over een centerspeaker UL 40 Mk3, twee boekenplankspeakers UL 20 Mk3 én een T10 subwoofer. Een zeer uitgebreid pakket, nu voor de interessante prijs van €699,99!

©Teufel

3. CINEBAR 11 “2.1 Set”

Een elf op tien voor goede sound, met tegelijkertijd een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Met de slanke CINEBAR 11 trakteer je films, series en games op wat ze verdienen: een geduchte bas met een sprankelend hoog bereik. Bij deze set ontvang je ook een draadloze subwoofer T 6 die eenvoudig onder je zetel past. Dankzij de intelligente technologie produceert hij een zuivere, precieze bas, die nooit dreunt of bromt. Hij gaat vanzelf aan en uit. Echte surround sound creëer je met los verkrijgbare, draadloze EFFEKT speakers. Momenteel geniet je op de CINEBAR 11 van 33% korting en trakteer je jouw tv voor €299,99 op wat hij echt verdient. Psst.. en ook goed om te weten: hij was nog nooit eerder zo voordelig als nu, dus wees er snel bij!

©Teufel

4. RADIO 3SIXTY

Zoals de naam al doet vermoeden, vult de RADIO3SIXTY jouw woonkamer in een vingerknip met muziek. Hij ziet er misschien uit als een klassieke radio, toch zit deze internetradio vol met de nieuwste technologische snufjes. Je ontvangt meer dan 1.000 muziekkanalen via DAB+ en speelt naadloos je eigen playlists of nieuwe nummers af met Amazon Music of Spotify. Je nieuwste aanwinst bedien je via de afstandsbediening, via de Teufel Remote App of via je eigen stem (in combinatie met Google Home of Amazon’s Alexa). Tijdens Novembermania geniet je van €100 korting op jouw aankoop en van gratis verzending.

©Teufel

5. BOOMSTER

Liever jouw muziek, podcasts of favoriete radioprogramma’s onderweg? Dan is de boombox BOOMSTER iets voor jou. Hij beschikt over een geïntegreerde DAB+ en FM-RDS tuner. Via Bluetooth connecteer je eenvoudig een tweede smartphone zodat meerdere personen tegelijkertijd de muziek kunnen kiezen (“multipoint”), al kan je ook vanuit één smartphone meerdere BOOMSTERs controleren (“True Wireless stereo”). De nieuwe versie van de BOOMSTER is spatwaterdicht zodat je hem overal naartoe neemt, ook aan het zwembad of in je badkamer. Hij is momenteel te koop aan €299,99 – zo voordelig was hij nog nooit! – en je krijgt hem gratis thuisbezorgd.

©Teufel

6. Noise cancelling headphone REAL BLUE NC

Adempauze nodig? Met deze over-ear koptelefoon met hybride noise cancelling laat de buitenwereld je met rust terwijl jij opgaat in glasheldere geluidskwaliteit. Creëer je eigen muziekcocon op elk moment: tijdens een lawaaierige treinrit, in het vliegtuig of in een rumoerige werkplek. De nieuwste versie van de REAL koptelefoon biedt een nog betere actieve ruisonderdrukking, moderne bluetooth, een langere batterijlevensduur en de beste sound in zijn klasse. Toch werkt de geluidsonderdrukking ook omgekeerd. De REAL kan ook geluiden versterken. Activeer de transparantiemodus met één druk op de knop als de vertrektijd op het station omgeroepen wordt of je jouw medereiziger wilt horen. Momenteel geniet je van 43% korting en koop je de REAL BLUE NC voor €129,99 i.p.v. €229,99.

©Teufel
Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.