Kinepolis organiseert deze zomer rondreizende drive-in cinema

Met Kinepolis on tour wil de bioscoopgroep de verminderde capaciteit opvangen in zijn bioscoopzalen, vanwege de sociale afstandsmaatregelen. 

Als we vanaf 1 juli terug naar de cinema mogen, zullen we met heel wat minder volk in de zalen zitten. Per bubbel van bezoekers moet namelijk anderhalve meter afstand gelaten worden. 

Om dat omzetverlies te compenseren komt de grootste bioscoopuitbater van het land met een innovatief concept: deze zomer organiseert het Kinepolis drive-invertoningen op verschillende originele locaties. Een selecte programmatie van topfilms wordt afgespeeld op een LED-scherm van 16 op 9 meter, volgens Kinepolis het ‘grootste mobiele LED-scherm ter wereld’. 

Aftrap

De aftrap wordt gegeven in Maldegem van 3 tot en met 7 juli, en daarna trekt de cinemakaravaan naar Bilzen, waar talkies geprojecteerd worden in de schaduw van het kasteel van Alden Biesen. 

Kinepolis doet trouwens een oproep om locaties voor te stellen die zich lenen voor de ideale drive-in filmervaring. 

Per wagen betaal je 25 euro, ongeacht het aantal inzittenden. Snacks en drankjes worden tot aan de wagen gebracht, indien je op voorhand online bestelt.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20