Katy Perry lanceert eigen non-alcoholisch drankje onder de naam ‘De Soi’

Hoewel het even geleden is dat Katy Perry met een nieuwe single of een nieuw album naar buiten kwam, heeft de zangeres toch niet stilgezeten. Eerder deze maand kwam ze met haar eigen drankmerk, met de naam De Soi. Het gaat over een non-alcoholisch aperitief dat bestaat uit drie smaken. Daarnaast treedt Perry ook nog gewoon op.

De zangeres lijkt, zoals heel wat andere celebrity’s, nog tijd over te hebben voor een klein business-uitstapje. Deze maand kwam ze samen met co-eigenaar Morgan McLachlan met een nieuw drankmerk met de naam De Soi.

Onder dat merk maakt en verkoopt Katy Perry non-alcoholische aperitiefjes. De drankjes hebben geen extra toevoegingen nodig en kunnen meteen uit het blikje (of uit een glas) gedronken worden. Tot nu toe zijn er drie verschillende smaken beschikbaar: Golden Hour, Purple Lune en Champignon Dreams.

Geen alcohol

In een interview met de Amerikaanse website People vertelde Katy Perry hoe belangrijk De Soi voor haar is. “Er is veel plezier bij het drinken ervan, maar je behoudt je zelfcontrole. En dat laatste is iets dat ik hoog in het vaandel zal dragen dit jaar”, zegt ze.

Daarmee maakt de 37-jarige zangeres duidelijk dat haar keuze voor non-alcoholische drankjes heel bewust is. “Ik kan niet meer drinken zoals in mijn twenties, en nu ik me meer en meer heb ingelezen in de wereld van gezondheid, vind ik dat je hiermee een soort statement maakt. Je moet voor jezelf zorgen, en dat doe je het best zonder alcohol. Ook zo kan je plezier maken.”

De webshop opereert op dit moment enkel vanuit de Verenigde Staten.

Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.