Jouw opbrengsteigendom in Blankenberge, op 50m van de Zeedijk

Heel wat kapitaalkrachtige Belgen bouwen een vermogen op dankzij vastgoed aan de kust. Logisch, Wanneer je kiest voor seizoensverhuur levert jouw appartement direct rendement op en kan je er bovendien ook zelf van genieten. Ontdek nu de instapklare appartementen Miramar II, op amper 50 meter van de Zeedijk.

Vastgoed heeft het zekerste en stabielste rendement in vergelijking met andere beleggingen, daarom kiezen ook veel mensen ervoor om hun spaargeld in een appartement aan de Belgische kust te stoppen. Enerzijds heb je de huuropbrengst en anderzijds stijgt het pand jaar na jaar in waarde, waardoor je het ooit met winst weer kan verkopen. Een investering in vastgoed is ook minder onderhevig aan de inflatie, doordat de huurprijs mee stijgt. Combineer dat met een professionele verhuurpartner die alle praktische zaken voor zijn rekening neemt, en je geniet enkel van de voordelen!

Al vanaf 295.000 euro kan jij investeren in instapklare 1-slaapkamerappartementen in Blankenberge met een hoge verhuurprijs dankzij de korte verhuurtermijnen. De professionele partner van bouwbedrijf Alysee, Xepa, zorgt daarbij voor de verhuurservice van A tot Z zodat jij je niet hoeft bezig te houden met de praktische zaken, zoals schadegevallen of het vinden van huurders.

Thuiskomen in Miramar II en Blankenberge
De veertien beschikbare appartementen van Miramar II zijn licht en ruim, met een open inrichting. De grote raampartijen bieden je lateraal zeezicht en het terras aan de voorzijde overgiet je appartement met natuurlijk daglicht. Miramar II is daarnaast vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Het station van Blankenberge bevindt zich op 5 minuten wandelen en heeft rechstreekse verbindingen met grootsteden als Brugge, Gent en Brussel. Op minder dan 200 meter van jouw verblijf is er een tramhalte waar je op de kusttram kan springen. 

Familiale badplaats Blankenberge is de ideale stad om te kiezen voor opbrengstvastgoed. Er zijn zo’n 8,3 miljoen overnachtingen per jaar in de regio én er is momenteel een schaarste aan kwalitatieve verhuurappartementen. Het is bovendien een populaire bestemming voor de 149.274 vakantiegangers die elk jaar naar Blankenberge trekken, zo blijkt uit cijfers van Toerisme Vlaanderen. De toplocatie van Miramar II, op 50 meter van de Zeedijk, heeft daarom ook een zeer hoog verhuurpotentieel.

Investeren als vennootschap
Wist je dat … je als vennootschap nog voordeliger investeert in vastgoed? Niet alleen kan je 100 procent van de btw recupereren, je geniet ook van een jaarlijks belastingsvoordeel tot 3.000 euro. Met meer dan 40 jaar ervaring in tweede verblijven als investeringsprojecten, heeft familiale onderneming Alysee bovendien alle kennis in huis om jou uitstekend te begeleiden. De investering van je vennootschap is dus in goede handen. 

Ben je klaar om je spaargeld voor jou te laten werken en een tweede inkomstenstroom te genereren? Vraag dan snel de gratis brochure van Alysee aan en bekijk het project in detail, samen met de prijzen en verschillende mogelijkheden.

Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.