Hema-producten tegen eind juni in Belgische Jumbo-supermarkten

Tegen eind juni zal er in 50 supermarkten van Jumbo in België en Nederland een Hema-hoek aanwezig zijn, weet vakwebsite Gondola.

Supermarktketen Jumbo en winkelketen Hema werken al langer samen. Zo neemt Jumbo 17 winkels van Hema over in grote steden. Zelf landde de keten vorig jaar in België met 3 winkels, dit jaar komen er nog 12 tot 15 nieuwe vestigingen bij in Vlaanderen.

Sinds februari is een deel van het Hema-assortiment al verkrijgbaar bij Jumbo in de Nederlandse steden Breda en Tilburg. Het gaat onder meer om kookgerei, schrijfgerei, handdoeken, glazen en kaarsen. Tegen eind juni zullen 50 winkels van Jumbo, waaronder een aantal Belgische winkels, die producten in de rekken hebben liggen.

Daarnaast zullen alle winkels van Jumbo in België en Nederland op een termijn van anderhalf jaar papierwaren, huishoudtextiel, feestartikelen en andere producten van Hema aanbieden. Intussen werken de twee nog altijd aan een gezamenlijk concept in 6 treinstations, waarbij Jumbo voor etenswaren zal zorgen.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20