HBO Max lanceert op 1 juli in België: prijzen en details bekend

Warner Bros. Discovery heeft vandaag meer details bekendgemaakt over de lancering van HBO Max in België. De nieuwe streamingdienst, die al op 1 juli van start gaat, biedt een breed scala aan series, films en sport aan. De goedkoopste abonnementsvormule is er al vanaf 5,99 euro per maand.

De lancering van HBO Max in België stond al een tijdje in de planning, en nu is het bijna zover. Warner Bros. Discovery heeft zojuist bevestigd dat de officiële releasedatum van de nieuwe streamingdienst maandag 1 juli is.

Abonnees kunnen al vanaf 11 juni een gratis proefperiode van 14 dagen starten. In deze periode zullen bepaalde titels echter nog niet in het Nederlands beschikbaar zijn. De officiële lancering met volledige Nederlandstalige content vindt dus pas op 1 juli plaats.

HBO Max biedt verschillende abonnementsvormen aan:

  • Basic met reclame: Het goedkoopste abonnement kost 5,99 euro per maand. Daarvoor kunnen gebruikers op 2 apparaten simultaan streamen en dat in Full HD-resolutie. Bij deze abonnementsformule zijn advertenties inbegrepen.
  • Standaard: Als je geen reclame wil, kies je voor deze formule aan 9,99 euro per maand. Ook hier kan je op 2 apparaten simultaan streamen en dat in Full HD-resolutie. Daarnaast kan je ook content downloaden om offline te bekijken.
  • Premium: Voor 13,99 euro per maand kan je zelfs op 4 apparaten simultaan streamen en dat in Full HD- of 4K-resolutie en met Dolby Atmos-geluid. Hierbij kan je ook content offline downloaden.
  • Sport Add-On: Voor 5 euro extra krijg je toegang tot heel wat sport.
Meer